Cauta in 21.294 retete
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde, leustean Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ... faina, verdeata, sare Mod de preparare: Se pun la fiert in ... fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tomate, ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare: Pestele se spala, se curata, se ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod de preparare: Carnea se da prin masina ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... , patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se pun maruntaiele, aripile si ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... tocat, 1ou, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se spala frunzele de loboda ... orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov ... ulei, 1 ou, sare Mod de preparare: Zarzavatul curatat si bine spalat ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 250 gr. fasole verde, 1 buc. ceapa mica, 1 buc. morcov ... , sare, 4 linguri smantana Mod de preparare: Zarzavatul taiat foarte fin se ... rosiile fierte separat si strecurate, borsul clocotit si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare: In apa se pun la fiert ... . Ouale batute cu smantana si borsul se adauga cind se ia ... pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc ... , patrunjel verde, smantana Mod de preparare: Se alege un os de ... a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zarzavat de supa, 1/4 kg. gulii, 1/2 l bors, 100 gr. paste fainoase, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sunt fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, patrunjel si leustean verde, 1/2 l bors, 20 gr. smantana, sare Mod de preparare: Sfecla rosie se curata, se ... rece, iar dupa citeva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 legaturi loboda, o lingurita orez, 2 linguri smantana, 1/4 l bors, sare, marar verde, leustean Mod de preparare: Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul, leusteanul si mararul tocat. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare Mod de preparare: Se pune la fiert carnea ... . Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras, un ... ulei, o lingura faina Mod de preparare: Se curata urzicile si se ... . Cind au fiert se adauga borsul clocotit. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... praz, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap ... fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com