Cauta in 17.804 retete
... Intr-un bol punem faina si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina ... pana isi dubleaza volumul. Presaram faina pe suprafata de lucru , impartim ... cate o foaie de aluat nu prea groasa. Taiem foaia de aluat ... de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa ... de a pastra cornurile moi mai multa vreme. Sunt perfecte dimineata la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se mai amesteca putin. Faina se cerne impreuna cu cacaoa ... este destula pentru a forma decoratiuni mult mai complexe decat cele alese ... mica, apoi la viteza maxima. Faina se amesteca impreuna cu praful ... s-au inlaturat marginile inegale sau prea subtiri (si casante). Aceasta sectiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 1/2 cani faina, 1 lingura praf de copt, un varf cutit de sare, 1/2 cana zahar brun, sucul si coaja rasa de la o portocala, 2 oua, o cana lapte, Mod de preparare: Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala. In alt bol se bat: ouale, laptele, untul topit si sucul de portocala. Se toarna peste ingredientele uscate. Se adauga bucatile de ciocolata si se amesteca bine (nu se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se las la rece. Galbenusurile, faina si 50 ml lapte se ... , sa clocoteasca si se adauga faina diluata cu laptele, in suvoi ... . Dupa aceea, se amesteca prin rasturnare cu telul, dar nu prea mult, pina cind se omogenizeaza. Crema se poate pune calda intre ... mari, 180 g zahar tos, 80 g faina, 60 g unt, 1/2 l lapte, o lingura rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zahar ars apoi se adauga faina si praful de copt amestecind bine toate fara sa se framinte prea mult. Se imparte aluatul in 4 parti se coc. Foile reci se ... se pudreaza cu zahar. - 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare. Se potriveste cantitatea de apa, ca sa nu ramina prea mult lichid dupa ce au fiert cartofii. Cartofii bine fierti se ... , 2 linguri unt sau margarina, 1 lingurita faina, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... margarina si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale,galbenusurile se ... . Se adauga toate galbenusurile si faina cu praful de copt (praful de copt se amesteca in faina, nu se stinge) si se ... prin rasturnare pina se omogenizeaza tot continutul. (nu se amesteca prea mult, cam din 8-9 miscari se amesteca tot). Se rastoarna in forma ... 10 oua x 20=200 g zahar), faina (gramajul se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -se in compozitie. Se adauga faina si praful de copt si ... de martipan. Se amesteca amidonul, faina si praful de scortisoara si ... acopera cu o hartie de pergament, ca sa nu-si inchida prea mult culoarea). Se scoate prajitura din tava si se lasa sa ... suc de lamaie, 4 oua, 300 g faina, 1 lingurita praf de copt. Pentru ... (pentru culoare), 1 lingurita amidon, 1 lingurita faina,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana ... , cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara ... sa-si dezvolte aroma si faina sa se incorporeze in untdelemn ... toarna in restul de ciorba. Se completeaza lichidul, daca a scazut prea mult. Se lasa sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege cu faina, apoi se ia de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face aluatul din faina, o canita lapte, ou, 2 linguri de ulei ... de tomate aproximativ 5 linguri. Daca e prea seaca compozitzia se mai adauga apa dar nu prea multa. Se da astfel un clocot si se toarna tonul din ... de lamaie si vin alb. - Faina, ulei, 1 ou, drojdie, lapte, branza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml smantana, 100 g ceapa, 30 g faina, 100 g unt, margarina sau untdelemn ... . La tocatura se adauga smantana, faina, galbenusurile, piperul sau putin cimbru ... cuptor. Dupa 30 minute, se poate acoperi, daca se rumeneste prea mult si focul se reduce la mijlociu; se coace circa 60 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 rosii, 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare Mod de ... sa fiarba pana cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se curata de solzi si de piele si apoi se ... taiata marunt, un ou intreg, faina, un varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... solida si se tapeteaza cu faina. Faina se pune pe o foaie ... rahatul se taie direct in faina (in bucati mici, cit bobul ... , de asemenea, se taie in faina.Daca este cu sirop (deci ... sa se raceasca. Tot in faina se amesteca praful de copt ... gemul, daca nu s-a pus in faina ), smintina sau laptele, stafidele cu ... , cu telul si se adauga faina cu toate celelalte...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Dar aveam o problema, aici nu prea se gasesc mere ecologice, bine ... facut, trebuie sa aflu mai multe de cum trebuie folosita. De ... , aluatul avea nevoie de mai multa umiditate, pentru ca am folosit ... tare, trebuie sa probez mai multe variante si cum spunea Codruta ... , dar pentru o asemenea cantitate de faina trebuia sa creasca si mai mult. Totusi painea a iesit foarte buna...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... g franzela, 300 ml lapte, 50 g faina, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii ... zdrobita cu furculita, smantana, galbenusurile, faina, frunzele de patrunjel si marar ... usor cu compozitia, numai prin rasturnare, cu telul, insa nu prea mult, apoi se desarta intr-o cratita de 2 l, unsa bine cu margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (sau un sos alb de faina cu smantana), sare, piper si ... sunt aproape fierte se adauga branza parmezan(nu se fierbe prea mult dupa ce s-au adaugat broccoli deoarece acestea fierb foarte repede ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ) - bicarbonat de sodiu - bere - oua - faina alba - cascaval ras (optional, dar ... frageziti carnea de vita, fara prea mari eforturi. Daca aveti bicarbonat ... : batem oul (sau ouale, daca e carne mai multa), peste care adaugam faina si amestecam bine sa nu ramana cocoloase ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... drojdie, dar am modificat atat faina cat si lichidele, deci nu ... PAINI: Ziua 1: -8-12 ore pentru pre-ferment Ziua 2: -2 min pentru amestecat ... 180?C Procentele formulei de brutar: Faina alba bio 453 gr-----------------100 ... 879 gr----------------194% Elaborarea Chiflelor: Pre-ferment cu 60% hidratare: 32 ... 35 gr apa 70 gr faina alba pentru paine ---------------------- 367 gr...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... zdrobita cu furculita, smantana, galbenusurile, faina, frunzele de patrunjel si marar ... usor cu compozitia, numai prin rasturnare, cu telul, insa nu prea mult, apoi se desarta intr-o cratita de 2 l, unsa bine cu margarina ... g franzela, 300 ml lapte, 50 g faina, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unul cate unul, zaharul vanilat, faina, romul si sarea. Se amesteca ... unt, fara a se pudra cu faina, se toarna compozitia in tava ... ore in strecuratoare, peste o oala, ca sa nu se lase prea multa apa in prajitura.) Se coace la foc potrivit trei sferturi ... proaspat, 300 g zahar pudra, 250 g faina alba, 2 pachete zahar vanilat, 1 cescuta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro