Cauta in 16.703 retete
... pot servi. Pofta buna. Acest prajitura se pot face in diferite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pudreaza cu zaharul pudra. Un deliciu de prajitura a iesit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajiturelele in forma de oua pot fi glazurate si colorate asa ... : Incalzeste cuptorul. Unge tava pentru prajituri cu grasime - ulei, unt sau ... amestec faina, apoi omogenizeaza. Framanta coca si intinde-o folosind un facalet. Foloseste o forma pentru prajituri pentru a taia biscuitii in forma de oua. Coace timp de 15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura fara faina, fara lapte, fara zahar rafinat si fara oua, dar de-a dreptul delicioasa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Foile Se prepara 3 foi. Pentru o foaie se pun: 3 albusuri batute cu un praf de sare pana se intareste un pic compozitia, apoi se adauga o lingura rasa cu faina, 100 g de zahar in ploaie si 100 g de nuci macinate. Se ia o tava si se unge cu ulei, peste care se pune hartie de copt (care la randul ei a fost unsa foarte bine cu ulei) si se pune compozitia. Se pune tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, timp de 15-20 de minute pana ce foaia capata o tenta aurie. Se scoate foaia si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pescobitoare nu ramân urme dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ouale, avocado, rosiile, ceapa, sarea si piperul într-un bol. Adauga apoi maioneza, smântâna si zeama de lamâie si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dulceturi, compoturi), fie proaspete, in prajituri sau la budinca. Oricum ar ... constituie un desert foarte apreciat. Prajitura cu caise Ingrediente si cantitati: 4 oua 200 g. zahar 200 g. faina 4 lingurite ... piersici) 150g. unt 100 g. zahar 6 oua o ceasca mare de pesmet o mana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul:Se bat albusurile cu zahaCrema:Galbenusurile se amesteca cu zaharul,faina si laptele.Se fierb pana la obtinerea unei creme.Dupa racire se amesteca cu untul si esenta de vanilie sau zahar vanilinat pana devine spumoasa.Crema se intinde peste blat.rul,se aduga galbenusurile,apoi faina si praful de copt. Bezeaua:albusurile se bat spuma tare cu zaharul.Separat se caramelizeaza 3-4 liguri de zahar,peste care se adauga 4-5 linguri de apa si se fierbe.se adauga fierbinte siropul obtinut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul se topeste intr-o cratita cu pereti grosi si apoi se toarna intr-o forma cu pereti detasabili, imbracand-o. Merele se curata de coaja si de cotoare si se taie sferturi, asezandu-se in tava peste zaharul topit. Ouale se mixeaza, se adauga mierea, faina si untul topit. Se amesteca bine si se toarna compozitia peste mere. Prajitura se da la cuptor pentru 45-50 de minute. Prajitura cu mere se serveste calduta sau rece si daca doriti cu frisca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro