Cauta in 16.703 retete
... de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt ... ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestec ... camerei, dupa care se taie prajitura. O poti orna cu ciocolata topita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in jurul lui forma de prajituri detasabila. Insiropam. Punem frisca lichida ... sa se intareasca. Indepartam cu grija forma si taiem cuburi prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem cu aluatul si mixam bine albusurile, iar când obtinem o spuma tare adaugam si zaharul, amestecând în continuare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, sarea si lamâia rasa. Turnam compozitia peste albusurile spuma, având grija sa amestecam foarte încet. Finalizam cu faina pe care o punem în ploaie. Crema este foarte simpla si este cea mai buna alegere pentru cuptor. Amestecam pentru început toate ingredientele, lasând ciocolata topita împreuna cu putin unt pentru final....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru Oua "Cazino" 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Saptamana Mare multe retete de prajituri si dulciuri pentru Paste, ca ... mai schimbam traditionalul cozonac si prajituri clasice. La fel, veti avea ... . De ce mi-a atras atentia prajitura asta? Pentru ca e o combinatie inedita ... pachete de foi pentru napolitane) - 4 oua mari - 250g zahar brun - 200g ... congelator. Va asigur ca este o prajitura spectaculoasa atat la gust cat ... mai dau cateva...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Cand e gata, se presara deasupra prajiturii, un pliculet de zahar vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine in ... ceva mult mai indraznet, respectiv oua umplute cu ansoa, condimentate cu ... si fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa ... pasta asta umplem jumatatile de oua, pe care le asezam pe ... faceti si un sos pentru oua, din maioneza,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putem face cu el. Ingrediente: - 4 oua batute ca pentru omleta - 450g ... cm dar daca vreti ca prajitura sa iasa mai inalta, puteti ... o tava de 22x33 cm. Cat prajitura sta la cuptor, pregatim crema ... si o dam la rece. Cand prajitura e coapta si racita, intindem crema in strat subtire peste prajitura. Prajitura este senzationala, nimeni nu a crezut ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se bat albusele bine pana sta teapan pe tel, se adauga apoi zaharul si se mai bate putin. Se adauga pe rand cate un galbenus, apoi faina, iar la urma praful de copt. Aluatul se toarna in tava unsa cu margarina sau unt si se tapeteaza cu faina. Cand aluatul prinde putina crusta, se adauga peste aluat visinele si se da la cuptor pana se coace prajitura. pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , asa ca s-a adjudecat denumirea de oua in cuib de paine. Care ... inmuia painea in galbenus. Ingrediente: - 2 oua - 2 felii de paine (daca aveti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se curata merele si se taie bucati potrivite. Se unge o tava cu unt (eu am folosit o forma rotunda cu pereti detasabili), se tapeteaza tava cu pesmet si se aseaza merele in tava. Pentru aluat: Se bat ouale cu zaharul sau se mixeaza pana se fac spuma si apoi se adauga faina si praful de copt, amestecandu-se bine. Se toarna aceasta compozitie in tava peste mere si se da la cuptor pentru circa 20 de minute. Inainte de a servi prajitura se lasa sa se raceasca putin si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de minute. Dupa ce s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema diplomat: Se bat cele 3 oua cu cana de zahar intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 250 g unt moale, 200 g zahar, 5 oua, 80 ml lapte, 100 g nuci ... foc potrivit. Se toarna peste prajitura. Rece din frisca se poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într-o tava pentru cuptor, cu doua linguri de unt. Se presara brânza rasa si se pune putina smântâna. Separat se bat albusurile, se adauga sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul cu dosul lingurii si din loc în loc se fac gauri rotunde, cât sa încapa un galbenus. La mijloc se face o gaura ceva mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura se...
Reţetă de pe retete.eva.ro