Cauta in 16.703 retete
... . Intre timp se bat cele 6 oua cu zaharul si zaharul vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius si unge o tava dreptunghiulara de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topeste untul într-o cratita, ia de pe foc si adauga zaharul amestecând. Adauga apoi rapid ouale si bate bine pâna când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu si adauga peste amestecul din cratita. Toarna treptat malaiul, faina si sarea peste compozitie si amesteca bine pâna când nu mai sunt deloc cocoloase. Toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a potrivit foarte bine si pentru prajitura asta. Se separa ouale.Zaharul ... copt. Se retine o parte din coca si se amesteca cu cacao ... pune in tava tapetata,alternand coca alba cu cea cu cacao ... .Omogenizam bine,apoi o turnam peste prajitura. Pentru ornat am facut cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Gata si a doua crema! Asamblarea prajiturii: Blatul se taie in doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu un varf de sare. Cand s-au intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in continuare cu mixerul pana cand devine suficient de tare ca sa nu cada din vas. Spuma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... English recipe Am facut aceasta prajitura cu visine la cererea sotului ... ca ii aminteste de copilarie. Coca se aseamana putin cu cea ... g faina 000 25 g drojdie proaspata 2 oua 250 ml lapte caldut 150 ... framanta pana cand se formeaza o coca fina la atingere, moale si ... visine si presara zahar Ruleaza coca peste visine. Pune inca un ... - zahar pana la sfarsit. Pune prajitura...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul, adaugând pe rând cele 8 linguri de zahar. Apoi se adauga pe rând galbenusurile, amestecând bine cu mixerul. Apoi se adauga pe rând faina cu praful de copt, amestecând cu o spatula. Dupa ce se tapeteaza tava cu hârtie de copt se pune o jumatate din compozitia blatului. Cealalta jumatate se amesteca cu cacao si se toarna apoi în tava. Visinele din compot se storc din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In plus, aceasta reteta de prajitura, specific frantuzeasca, iti va potoli ... zahar granulat; 2 1/2 linguri cu miere; 2 oua; 1 1/2 linguri lapte; 2 linguri rom; 1 lingurita ... amesteca totul. 4. Pune aluatul sau coca astfel rezultata intr-o forma pentru ... 160 de grade Celsius. Lasa prajitura la copt pentru inca 45 ... a vedea daca este gata. 7. Lasa prajitura la racit si serveste desertul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nectarinele se vor lasa in prajitura.cand incepe sa capete o culoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e usor rumenit pe margini. Centrul prajiturii va ramane usor gelatinos, dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Galbenusurile de la cele 4 oua le batem cu 250 g zahar dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sub numele de "cremes fals", "prajitura in straturi" etc... eu o stiu ... desteapta , sau prajitura care dintr-o simpla coca se alege in blat, crema si glazura. Avem nevoie de: - 9 oua - 250g zahar - un pachet de ... se deschide usa pt ca prajitura sa nu se lase. Hihi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro