prajitei pufosi cu fusul care se pregateau la nuntiile moldovenesti
Pagina 4 din 5
... nu foarte mult. Intre timp pregatiti aluatul asa: bateti ouale cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... linguri lichior Amaretto, 1 ceasca cafea pregatita foarte concentrat si amesctecata cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluat (pregatit pentru clatite): 4 oua, faina, lapte, drojdie de bere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mic cu esenta de cafea pregatita din 4 linguri cafea si 1 baton ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in ulei fierbinte. - Pentru aluat (pregatit pentru clatite): 4 oua, faina, lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce doua maini dibace au pregatit umplutura (am amestecat carnea cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face maiaua din drojdie, putina apa calduta, zahar si putina faina si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se amesteca pana se incorporeaza faina. Coca nu trebuie sa fie tare dar nici moale. Se lasa la crescut cca. 30 min. Dupa ce a crescut se intinde in tava, se unge cu sosul preparat sau cu ketchup si se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar peste ele se aseaza cascavalul. Se da la cuptor cca. 45 minute pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care incepe sa fiarba. Se trage oala de pe foc si se adauga untul taiat cuburi si se amesteca pana se topeste. Se adauga felii de portocala si grapefruit. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana e nevoie de el. * pentru a obtine felii de portocale si grapefruit frumoase, fara coji si pielite, procedati ca in acest filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.Clatitele se umplu cu amestecul de branza, se impacheteaza ca sarmalele si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra (sau vase individuale cu cate doua clatite).Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade, se taie dovleacul-spaghetti in doua si se curata de seminte, se stropeste cu ulei, sare si piper, se inveleste cu folie de aluminiu si se pune la copt pentru 35-40 de minute. In acest rastimp preparam sosul marinara: 500 de grame de rosii, un paharel de vin rosu, 3-4 catei de usturoi, busuioc verde tocat marunt, un praf de cimbru, un praf de rozmarin, sare, piper. Usturoiul pisat se caleste in putin ulei de masline, se adauga apoi rosiile fara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ungeti foile de tortilla cu ulei de masline pe o singura parte. Întoarceti tortilla pe cealalta parte si tapetati cu brânza Ceddar, pe jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de tortilla si presati usor. Quesadillas se prajesc în tigaie, pe ambele parti timp de 5-6 minute. Se tin la cald în cuptorul încalzit la 125 grade Celsius, timp de 20 de minute. Se scot si se taie în 3 triunghiuri. Se servesc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tara asta cozonaci, galbeni si pufosi, dulci si aromati de nici ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am fost in stare sa pregatesc absolut orice din pasiune pentru ... in fata mamei soacre dupa nunta (he he), oricine poate, cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... la munca cap coada.Este o nunta si o sa fie o gramada de ... si nesanatoasa, trebuie sa fiu pregatita. Mi-am pus si prune ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... la reteta asta aluatul este pufos si moale, placintele au crescut ... se lipesc capetele. In tava pregatita pentru cuptor se aseaza placintele ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , care imi place. pt ca-s pufos la interior. hehehe, acuma am ... fapt era crap. nu l-am pregatit in nici un fel special ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com