Cauta in 20.694 retete
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi s-a parut mereu ciudat cum literatura de referinta (sau mai putin, daca ne gandim la blogurile culinare) nu reuseste sa gaseasca niste denumiri originale pentru produsele raw-vegane si se foloseste de numele unor alimente sau feluri de mancare traditionale. Painea de seminte -- te asigur ca, oricat de buna ar fi, nu are nicio legatura cu painea, branza de caju, maioneza de telina samd. Sunt gustoase, dar nu sunt ceea ce unii incearca sa le faca. Referinta la mancarea traditionala...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Prajitura asta delicioasa am facut-o dimineata pentru Aura si Crina, colegele mele dragi! Am vrut sa le fac ceva rapid si bun si a iesit mai mult decat o prajitura buna...una de-li-cioa-sa si pufoasa...si cu ocazia asta mi-am inaugurat si forma de copt sin silicon, excelenta si aceasta! Fara prea multe alte cuvinte va zic ca am folosit: 6 oua 6 linguri de zahar un zahar vanilat cu aroma de portocala 6 linguri de faina un praf de copt stins cu otet mac visine Am separat ouale. Galbenusurile...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si apoi prin pesmet. Eu prajesc putin pesmetul inainte, intr-o tigaie ... e mai crocant si capata culoare. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... prin faina, dupa care il prajim in ulei. Il scoatem si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ci in general se poate praji la capac orice carne, in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ciupercile se fierb ca la ciuperci pane si se scurg. Oul, faina si berea se amesteca cu telul, ciupercile se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc cu orez sau cu sos tartar. - 500 g ciuperci, 1 lingurita de otet. Pentru pane: 1 ou, 100 g faina si atata bere cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros. Pentru prajire: ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fasolea curatata se fierbe intreaga, se scurge, apoi se imparte in opt portii. Fiecare portie se ruleaza in feliile de sunca, se trec prin faina, oua si pesmet si se rumenesc in mult ulei fierbinte. Excelenta cu bauturi nealcoolice. - 500 g fasole verde, 8 felii de sunca presata, sare. Pentru pane: faina, 1 ou, pesmet. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ? Apai seli si urmiazi: Ingrediente: 5 praji dodoliti 1/2 kg carne tocata (amestec ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se curata cartofii,se spala si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari.Se pun intr-un castron si se amesteca cu faina si condimente,sare si piper.Se ia cate o lingura din compozitie,se aplatizeaza in tigaie.Se prajesc pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cand salivez eu la praji asta a ta :))) ...dar abia acum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de preparare: Condimentam aripioarele. Le prajim, doar pe jumatate, pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
O mancare foarte rapida si gustoasa. Am folosit: 1 piept de pui sare, piper 1 ou putina faina pesmet fulgi de porumb Pipetul de pui se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Trecem fasiile apoi prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet amestecat cu fulgi de porumb. Le prajim pana devin rumene. Sunt foarte crocante datorita fulgilor de porumb. Noi le-am servit alaturi de sosul de alioli (Reteta Aici) Pofta buna!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... . Scuturam excesul de pe ele. Prajim ossobuco in uleiul incins, pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
N-are nevoie de prea multe explicatii, asa ca pun doar cateva si va spun ca e buuuun rau! :D Deci bucatile de file se trec prin faina, apoi prin ou batut si condimentat si apoi prin susan! Se prajesc in ulei incins, la foc potrivit, ca sa nu se arda! Se scot pe servet de hartie, si se papa cu legume, orez sau broccoli cu usturoi (reteta asta vine in curand!) Noi am papat cu orez de toamna :)(vine acusica reteta!), o bunatate!!!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... impreuna cu zaharul pudra.Nuca o prajim un pic,apoi o taiem bucatetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu lipeste) dupa care se prajesc pe rand: mai intai calamarii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro