Cauta in 21.294 retete
... Cum e sa fii Diva in bucatarie? Cum iti poti imparti timpul ... in siteul ei "Diva in bucatarie" . Pentru cine nu l-a vizitat inca ... invit sa vizitati "Diva in bucatarie" , pentru ca multe alte bucate ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Choux de Bruxelles este o legume specifica acestui sezon - iarna. Este o varza,care face parte din familia Brassicaceae, cultivata pentru mugurii care cresc la baza frunzelor. Le culegem de pe planta , de jos in sus, in functie de dezvoltarea acestor muguri, incepand cu luna decembrie. Pentru a o prepara, vom curata foile exterioare mai tari, taiam codita si facem o crestatura cu un cutit in forma de cruce, astfel cand va fierbe, apa va patrunde in interior, va fi mai repede fiarta si mai ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... @gmail.com cu titlul Concurs Bucataria de Craciun si in care ... ce produse textile pentru casa, bucatarie sau gradina ati dori sa ... de masa LOCUL2 4 x servete de bucatarie cu buzunar LOCUL 3 - 1 sort de bucatarie Site-ul este la inceput. Daca observati ceva nereguli va ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE" va fi organizat pe site ... "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE" Concursul va fi jurizat de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... !) Tehnici culinare si ustensile de bucatarie . O carte la care visam demult ... . Tehnici culinare si ustensile de bucatarie cuprinde doua sectiuni mari. Prima ... ustensilelor si a echipamentelor necesare unei bucatarii. Citind, afli la ce anume ... si frumusetea ustensilelor necesare unei bucatarii care se respecta (am facut ... , esentiale a fi stiute de orice bucatar. Pesto cu busuioc, piure de...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Pe 28 de aprilie a fost ziua mea de nastere, si cea ce am primit cadou a fost mult doritul KitchenAid, il doream in principiu pentru a framanta. Asta nu inseamna ca nu imi place sa framant, dar am ceva probleme la un umar si dupa 20-30 de min de framantat, terminam cu dureri... asa ca acum am ajutor pentru framantat, si nu va imaginati ce bine framanta! Am intarziat putin sa impartasesc cu voi aceasta bucurie, nu eream sigura daca sa-l opresc sau sa-l duc inapoi. Am fost putin dezamagita ca...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... blogul ei "Toata ziua in bucatarie" . Daaa chiar asa se numeste ... scriu pe blogul Toata ziua in bucatarie ... da toata ziua in ... -mi place sa stau in bucatarie, sa gatesc cu drag pentru ... noi, gusturi si arome diferite. Bucataria italiana, greceasca, turceasca, indiana sunt ... casa. Din pasiunea mea pentru bucatarie s-a nascut si blogul meu: un ... pregatesc un preparat special din...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Vara este probabil sezonul care pe care il astepti tot anul: vacanta, concediu, gradini pline de culoare. Totul suna foarte bine dar cand vine cu adevarat vara ba te doare capul, ba transpiri non stop, ba esti balonata. Sa nu mai vorbim de durerile de cap cauzate de alegerea costumului de baie potrivit. Desi creativitatea voastra nu trebuie ingradita strict la aceste retete, merita sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi: ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , ai volumul trei din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Branza va fi adaugata la sfarsit in sos, taiata in bucatele. Sosul nu trebuie sa clocoteasca si cand branza a topit il retrageti imediat de pe foc, daca nu branza se va transforma ca in grasime, sosul va deveni prea sarat si gustul va fi denaturat. Am patit lucrul asta, saptamana trecuta, cand am vrut sa fac ramequin de branza topita pe foc si gratinata in cuptor. Invatam multe, facand experiente gresite.Am vrut sa fac o reteta dintr-o carte, dar nu aveam prea multe detalii, cum si cand si de...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Specialitatea asta tunisiana, am devorat-o in excursia in desert, cand am oprit la Matmata, la un restaurant berber. Mancarea se mai numeste si "Fatima's little fingers", Fatima Zahra fiind fiica lui Mahomed, iar "the hand of Fatima" este folosita in tarile musulmane pe post de pendantiv, breloc sau chiar se vopseste pe peretii casei, pt ca pazeste de deochi. Reteta am gasit-o pe wiki. Ingrediente: - 500g de carne de pui tocata - 4 oua - 2 linguri de parmezan - condimente de la mama lor din...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de raft, sunt nelipsite din bucataria mea. 1. Paste Aici e o categorie mai ... si ulterior a devenit nelipsita in bucatarie. Desi folosesc si fasolea uscata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... initiat de Jurnalul National - Povestile Bucatariei Romanesti Asa cum v-am mai ... - Surpriza - Carti din colectia Povestile Bucatariei Romanesti au plecat catre : Carp ... Vesele Suteu Paul Bogdan - Bucatar Alte carti vor fi transmise catre ... -va in promovarea traditiei si a bucatariei romanesti alaturi de Jurnalul National ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... viitorul buctariei. nu, nu este bucataria moleculara sau vreo alta tehnica ... un departament format din trei bucatari cu stele michelin si experienta ... posibilitatea de a invata din experiente. bucatarul alege ingredientul principal, tipul de ... de mancare. astfel rezultatele muncii bucatarului se pot invarti intr-un ... conform regulilor create de toti bucatarii din lume care au creat ... unde...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Aceasta reteta am descoperit-o acum 2 ani si am adoptat-o, pentru ca este foarte usoara si obtinem un orez care nu se lipeste. Si inplus nu avem nevoie sa-l supraveghem tot timpul. Se poate servi in garnitura cu carnea. Cartea de bucate din care am preluat reteta este "Cuisine chinoise" - Vie pratique/Cuisine, aparuta in 1981. In aceasta colectie sant 14 reviste, fiecare de aproximativ 80-100 pagini. Deci foarte multe retete... Ingrediente (pentru 4 persoane): - 350 g orez lung - 0.75 l apa -...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Frumoasa a fost vara asta, dragilor. Exact pe gustul meu: nu foarte fierbinte, relaxanta, cu mancare buna si carti din belsug. Asta e si motivul pentru care nu m-ati mai vazut pe aici. Doua luni am trait viata din plin. Si m-am intors la voi cu povesti si retete noi. Cat sa ne tina pana la urmatoarea vacanta :) Pe unde ne-am plimbat noi in vara asta? Mai intai in Grecia. N-am fost prin vreo insula, ci in Halkidiki. Pentru cei care nu stiu, aceasta regiune este o peninsula formata din trei ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com