Cauta in 16.330 retete
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam,curatam si taiem in cubulete mici zarzavatul.Le punem in oala si le calim in putin ulei.Dupa ce au devenit sticloase,adaugam 2,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.Cand sunt fierte legumele,adaugam taiteii.potrivim gustul de sare,delikat si piper.stingem focul si adaugam verdeata taiata marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel prin faina pe ambele parti si le asezam pe marginea farfuriei. Intr-o tigaie punem ulei la incins si trecem dovleceii pudrati cu faina prin ou si ii asezam in tigaie la prajit .
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc ... macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 3 sau 4 catei de usturoi, un ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajeste untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin. Inainte de a se servi, se pune putin otet de vin sau zeama de lamaie si se bate cu un galbenus de ou. - 1/2 lingura unt, 1/2 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, marar, otet de vin sau zeama de lamaie, 1 galbenus de ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ne pregatea dimineata paine in ou si ne punea zahar alaturi ... destul de des paine in ou si era o bucurie de fiecare ... pot sa asociez painea in ou cu o mancare sarata. Painea in ou e dulce pentru mine si asa va ramane pentru totdeauna. Mai ... -paine -oua -lapte (la un ou folosit folosesc o lingura de lapte ... , apoi se trece painea prin ou si se prajeste in ulei ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... exemplu, pentru aceasta salata de ou si muraturi, poti folosi chiar ... omogena. Sfat Eva: Salata de ou poate fi tinuta la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Apoi se sparge câte un ou si se pune în scobitura lasata ... asaza jumatatile de avocado cu ou într-un vas termorezistent si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si caviar. Reteta: Avocado cu ou la cuptor Ingrediente: 1 avocado 2 oua ... , de ceramica. Turnati cate un ou in gaura lasata de sambure ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de bacon 2 felii de rosii 1 ou seminte germinate (sau salata) Prajiti ... ramas in tigaie prajiti un ou - dupa cum il vreti, tare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pe tine sa incerci. Ingrediente: 1 ou 1 dovlecel sare si piper sunca ... astfel rezultate se dau prin ou si se prajesc in ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aluatului. Se asaza câte un ou fiert în mijlocul fiecarui cerc, se ... se aduna marginile aluatului peste ou, sa îl acopere complet. Se lipesc ... în tavi. 4. Se bate al noualea ou si se unge cu el ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ). - 1/2 kg cartofi, 2 cepe, 1 castravecior acru, 1 ou fiert tare, 2-3 linguri ulei, otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... salate ale lumii, salata de ou cu maioneza, verdeturi si ceapa ... unui sandvis cu salata de ou consta in alegerea corecta a painii ... de lamaie. [tip]Salata de ou este mai buna daca sta ... evite consumul de salata de ou. Avertismentul este valabil si pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... va propun un sandwich cu ou, pentru ca sunt sigura ca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro