Cauta in 25.846 retete
... de rosii, ardei, ardei iute, portocala rasa de coaja (sau lamaie). Stoarceti putina zeama de portocala in sosul din tava, adaugati frunza ... de loboda, spanac, felii de portocala, bastonase de ardei iute, feliute ... el putin usturoi zdrobit, condimente si zeama de portocala, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar brun - 170g miere - o lingurita esenta de portocala - o lingura coaja de portocala rasa - 350g faina - o lingurita praf de copt (eu am folosit ... , mierea, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Adaugam apoi faina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... - aripioare, pulpe intregi, pulpe dezosate) - 4 portocale - 1 morcov fiert - o lingura stafide - 2 linguri ... morcovul. Se storc doua dintre portocale iar celelalte doua se curata ... , se acopera cu sucul de portocale, diluat cu putina apa, se ... topesc se adauga cele doua portocale taiate felii si vinul si ... cel in care s-au inabusit portocalele si cel in care a fiert ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... folosit caise) 4-5 lingurite coaja de portocala rasa 1 Intr-un vas amestecati ... in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine. 4 Turnati amestecul intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... âie, mustarul si sucul de portocale. Se amesteca si se lasa ... si se tine la cald. Portocala se curata de coaja si ... ramas se adauga feliile de portocala, capa verde taiata marunt si ... 1-2 minute. Se serveste pestele împreuna cu sosul si feliile de portocala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu zaharul si coaja de portocale pana se obtine o crema pufoasa ... continuare. Se incorporeaza sucul de portocale amestecand in continuu. Se adauga ... amesteca incet cu sucul de portocale, pana se obtine o pasta moale ... . Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sucul de la cele doua portocale si de la lamâie. încorporeaza faina, coaja de portocala si toarna crema peste blat, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos la exterior, insa datorita portocalelor, carnea devine si foarte suculenta ... 2 tuburi! Ingrediente: - 1 pui intreg (1.5  2 kg) - 2 portocale - 3 linguri de Harissa - condimente orientale ... , sucul si pulpa de la o portocala, uleiul de masline si scortisoara ... terminat operatiunea marinata, taiati cealalta portocala in 4 si indesati-o in interiorul ... , care are o aroma deosebita de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi ... platou impreuna cu cateva felii de portocala si servim cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia o facem astfel: O punem peste putin lapte indulcit (nu fierbinte) si o lasam sa creasca. Adaugam cateva linguri de faina. Ouale le batem cu grija si le mixam bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul, sarea si esentele. Punem faina intr-un vas mare, facem loc in mijloc si punem pe rand drojdia care intre timp a crescut, ouale batute spuma si restul de lapte. Framantam pana se incorporeaza toata faina si apoi punem putin cate putin uleiul si continuam sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
coji de portocale sau de lamii, 1 litru alcool de 90 grade, 250 gr. zahar Mod de preparare: Se curata foarte subtire coji de portocale sau de lamii si se pun intr-un borcan, iar deasupra se toarna alcool de 90 grade. Mod de servire Se lasa o luna la macerat, scuturind borcanul din cind in cind. Dupa cel putin o luna se filtreaza alcoolul. Acesta se poate intrebuinta la prajituri, iar adaugind zahar si diluindu-l cu apa se obtine o bautura racoritoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 portocale, 2 mere, 1/2 pahar apa, 1/2 pahar zahar, 1 paharel de coniac Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, dupa care se adauga si coniacul. Fructele curatate de coaja se taie felii. Se asaza pe un platou rotund un cerc de felii de mere, de jur-imprejur feliile de portocale una dupa alta. Se toarna deasupra siropul rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com