Cauta in 21.294 retete
... , o garantie pentru gustul exceptional. Ingrediente: o poala de urzici (sau 15-20 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu si-a terminat de scuturat poalele. Eu nu stiu unde le ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Langos sau langosi, numite in orasele din Ardeal chiar placinte, sunt o friptura rapida, simpla, elastica si pufoasa la interior si crocanta la exterior. Dulci, pudrate cu zahar, sau sarate, presarate cu telemea rasa, aceste prajiturele sunt cel mai ieftin street food , excelent la primele ore ale diminetii. Secretul langosilor consta in aluatul moale, aproape fluid, manevrat pe masa unsa din abundenta cu ulei si prajit la foc iute in baie de ulei pentru a fi moi si usoare. [readalso] Vezi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Unul dintre cele mai putin apetisante cuvinte ale limbii romane, tocana, ascunde in intelesul sau gustul ingredientelor sale fierte inabusit, pe indelente, din care rezulta o mancare consistenta in arome si nutrienti. Tocanita din carne de porc, incropita sub diverse forme in toate gospodariile, in special in ziua taierii porcului , cucereste prin simplitate. Reteta de mai jos, facuta pe gustul ardelenilor, este usor de realizat de catre oricine, indiferent de experienta din bucatarie....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ) si, cel mai adesea, un brau de icre (de culoare portocalie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ardei dulce (optional, pentru gusturi ardelenesti) 1 lingurita de chimen macinat 2 linguri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o gustare urmand pasii retetei culinare ardelenesti - Clisa fripta si pita picurata ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... fasie de blat cu un brau facut din folie de aluminiu ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com
... . Papanasii se servesc cu un brau de smantana asezonat cu dulceata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mamei pentru ie si pentru poale, iar soacrei mele pentru frumoasele ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si lina, desenata frumos, la poalele muntilor... ...ce uneori se-nvolbura ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Papricasul taranesc preparat in Ardeal, inspirat desigur din cel unguresc, se remarca prin faptul ca, asemeni multor feluri de mancare locale, nu-i lipseste  ci mai degraba ii prisoseste  smantana. Un papricas zdravan, servit cu paste proaspete stropite cu unt cald. O reteta taraneasca, descrisa de la capo al fine , ravnita dar nerecomandata persoanelor cu un colesterol ridicat. Portii: 4-6 Timp de preparare: 120 de minute Ingrediente: 1 pui 3 morcovi 3 radacini de patrunjel (sau 1/2...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Pavel) : La un km. de poalele Muntelui Athos, la jumatatea tarmului ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , chiar daca McDonald's-ul e la poalele dealului, prefer sa-mi fac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cand era fata acasa, cu poalele si catrintele mele. Sa aveti ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... trece prin satul de la poalele muntelui... ...unde capritele pasc nestingherite ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... dintre cele mai gustoase fripturi ardelenesti, cu clare origini unguresti, friptura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bastina). Stia tot despre mancarurile ardelenesti, de la galustele grase in ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com