Cauta in 21.294 retete
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in obiectul central al unui aperitiv colorat. Aveti nevoie de: 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de servire Constituie un excelent aperitiv servit pe felii de piine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparat in alegerea meniului este aperitivul Choix a la creme. Am mancat acest aperitiv cu mult timp in urma si acum a fost ocazia ... cu multa pofta. Este un aperitiv minunat pentru un meniu de ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... m-am saturat de ea:) Clatite aperitiv.Clatite sarate delicioase si foarte ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte bune reci , servite ca aperitiv ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , bogat si aromat, acest tort festiv cuprinde in el toata frenezia ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Sunt fericita! Sunt chiar foarte fericita deoarece am primit invitatia de a ma alatura unei echipe de fete minunate, pline de farmec, in campania de promovare si testare a noii game de cosmetice fara conservanti de la Gerovital Plant . Invitatia a venit de la Alexandra , ea fiind una dintre cele 15 bloggerite alese de Farmec pentru aceasta campanie, Testeaza Geovital . Echipa noastra se numeste Ale and the make up addicts. Ne gasiti pe Facebook , dar si pe un blog cu farmec . Pentru a treia...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
MAI JOS AVETI O TORTA DIN CLATITE CU VISINA PREPARAREA CLATITELOR
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Daca pregatesti pentru ai tai o friptura de pui, porc sau vita, ce garnitura servesti alaturi? De multe ori, atunci cand gatim ne concentram toata atentia si eforturile asupra pregatirii fripturii. Ne dorim sa ne iasa cat mai frageda si gustoasa. Insa, daca o servim alaturi de o portie de piure sau cartofi prajiti, nu este cam... banal? Pentru a te scoate din impas, atunci cand prepari o cina speciala pentru iubitul tau, pentru familie sau pentru invitati, iti oferim cateva idei, cu ajutorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com