Cauta in 21.294 retete
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta, pana se obtine un aluat modelabil. apoi aluatul se acopera intr-o folie de plastic si se lasa 1 ora la rece. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea de pui dupa ce in prealabil a fost trecuta prin masina de tocat,se calesc impreuna, dupa care se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga la compozitie impreuna cu ouale, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o reteta Adina Carla Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 50 g masline verzi taiate marunt 1/2 conserva porumb 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, maslinele, porumbul, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se aseaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
12 oua, 12 linguri de apa, 450 gr. zahar, 300 gr. faina, un pachet de zahar vanilat, un praf de copt, 125 ml lapte, 6 foi de gelatina, 250 ml frisca, un praf de inatarit frisca, 50 gr stafide, rom Mod de preparare: 6 galbenusuri, apa, 200 gr. zahar se bat pana se fac spuma, se adauga faina si cele 6 albusuri (care s-au batut spuma) se amesteca incet. Se face un aluat ca la rulada sau pandispan (chec). Aceleasi temperaturi si timpi de coacere. Apoi celelalate 6 galbenusuri cu 100 gr zahar si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente; Pentru blat: 125 g. unt moale un varf cutit de sare 125 g. zahar 1 pachetel zahar vanilat 2 oua mari 75 g. faina 50 g. amidon 1 lingurita cu varf praf de copt 3 linguri mari lapte Pentru crema de iaurt : 750 g. iaurt 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 200 ml. frisca lichida 5 foi gelatina sau 10 g. granule de gelatina 2-3 linguri ananas din compot Pentru crema de ness: 450 g. iaurt 120 g. zahar 3 linguri cafea solubila 3 foite gelatina sau 5 g. granule de gelatina 100 ml. ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
ARANJAMENTE SI IDEI CU PESTE SARAT SI AFUMAT Nu am putut sa ratez aceasta sansa de a va arata, postarea unei cititoare de ale mele de pe saitul rusesc. AproaPe toate bucatele de la MASA DE SARBATOAREA "HRAMUL SATULUI "a fost preparata dupa retetele mele .Sunt apoape toate expuse aici pe blog si acum, ma starui se va dau lincuri catre ele . Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ingrediente(pentru doua checuri) 300 gr salam 300 gr cascaval 3 ardei grasi 6 oua 1 praf copt 150 gr faina 1 legatura patrunjel Mod de preparare Se taie cubulete salamul si ardeii. Eu am folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului Se rade cascavalul si se adauga ouale (Eu am pus opt oua fiindca erau cam mici, daca sunt mari sunt suficiente sase) Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza. Se tapeteaza doua tavi...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aceasta este o reteta dintr-o revista, desigur nu am rezistat sa nu o modific putin. Pentru blat: 7 oua, 7 linguri zahar, 5 linguri de faina , 2 cani nuca macinata, un praf de cop Pentru crema : 5 oua, 5 linguri lapte praf, 10linguri zahar, o esenta portocale, 500ml frisca, 2 plicuri gelatina maruntita Pentru sirop : 250ml apa, 250 g zahar se fierbe pana se leaga un sirop grosut, se adauga o esenta de vanilie. Preparare: Albusurile se bat spuma cu mixerul, se adauga treptat zaharul, apoi se...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Prajitura cu crema de branza si ness Prajitura Krantz Prajitura Valurile Dunarii Prajitura Krem a la Krem Prajitura Tosca Prajitura cu ciocolata si visine Prajitura cu crema de ciocolata si visine Prajitura cu caise si iaurt Tiramisu Prajitura cu coacaze si crema de branza Prajitura cu cocos, crema de vanilie si ness Amandina Prajitura cu foi si crema Alba ca zapada
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 200 gr somon afumat 200 gr crema branza 1 castravete 1 ceapa rosie cateva fire marar 2-3 linguri zeama de lamaie caviar german sare de mare piper alb Mod de preparare Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
...ma rog, unele dintre ele sint chiar de zi cu zi (cafelele mai ales :P), dar nu-i bai, vine Craciunul si totul se invaluie in mister :)) ...si nu i-am uitat nici de data asta pe prichindei!!! :P Ciocnesc cu voi, virtual, un "pahar" de sampanie inghetata...si multe altele, la alegerea voastra :)) 1. Sorbet de sampanie: http://savalaura.blogspot.com/2009/06/sorbet-de-sampanie-pentru-voi-toti.html 2. "Cupa" cu pepene si sampanie: http://savalaura.blogspot.com/2009/09/bautura-cu-pepene-si- ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
5 oua, 50 gr. cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos Mod de preparare: Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu branza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com