Cauta in 28.473 retete
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in apa si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu un ou fiert taiat in sferturi alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ouale, pui doua foi de placinta rupte in bucati mici si ... leaga. Iei fiecare foaie de placinta, o ungi cu ulei, adaugi cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant ... de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Spanacul se spala frunza cu frunza, se fierbe si se strecoara. Într-o cratita, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul, tocat marunt, se amesteca cu putin lapte pâna ce capata consistenta si se toarna peste spanac. Foarte important este sa amestecam în permanenta, pâna se îngroasa. Se potriveste de sare si piper, iar la sfârsit se adauga zeama de la jumatate de lamâie. Spanacul poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un pachet cu foi de placinta,astfel incat sa rezulte un ... celalalt pachet de foi de placinta,astfel incat sa fie cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca bine otetul, uleiul, mustarul si zaharul într-un vas. Pune spanacul, afinele, brânza si nucile într-un vas de salata. Adauga sosul de mustar si amesteca. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca ceapa si usturoiul. Amesteca totul, adauga sarea, piperul si zeama de lamâie. Poti adauga pe lânga spanac loboda, papadie sau salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana se inmoaie. Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi ... putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul ... de 10 minute. Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele în apa usor sarata timp de 10 minute. Între timp, se prajeste baconul în ulei de masline pâna devine rumen. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa înca un minut la calit. Imediat dupa aceea, se amesteca si rosiile taiate cubulete pe care le vom lasa pâna se înmoaie. Se pune spanacul într-o strecuratoare si scurgem pastele fierbinti peste el. Se transefra într-un bol mare peste care punem amestecul obtinut din rosii, sunca si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , praful de sare. Foile de placinta de impart in doua; se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu jumatate din cantitatea de spanac, un strat de sos de ... ordine - pune brânza ramasa, spanacul ramas, sos de ciuperci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem frunzele de spanac mai fragede si le spalam bine apoi le asezam pe un platou. Scoatem coditele capsunelor si le taiem in sferturi si le asezam peste spanac. Fulgii de migdale ii prajim usor , o parte ii lasam intregi, o parte ii sfaramam si ii presaram deasupra salatei. Dizolvam mierea in otetul balsamic si adaugam sosul worchester. Asezonam salata cu dressingul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau merele prin razatoare si se amesteca cu scortisoara, esenta de rom si 100 g zahar. Se intind foile de placinta, se ung cu putin ulei, se pun gramajoare de mar ras si putin zahar si se fac trigoane. Se pun intr-o tava cu hartie de copt sau unsa cu putin ulei iar pe deasupra se ung cu ou. Se dau in cuptorul incalzit pt 30 min la 170-180 grade. Cand sunt gata se pudreaza cu zahar. Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - Un pachet de foi de placinta, 500 g iaurt, 500 g brinza de ... uns tava, 200 g piure de spanac sau 3 legaturi de marar fin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa foile sa se decongeleze la temperatura camerei. Se rade branza si se amesteca cu oul bine. Se aseaza in tava unsa cu ulei foile de placinta(eu am pus cate 3) la baza ,se intinde branza cu oul pe toata suprafata si apoi se aseaza inca 3 foi de placinta peste ele.Se lipesc de jur imprejur pe margine foile de placinta,se ung cu ou batut deasupra si se presara susan si mac. Se dau la cuptor pentru circa 20 minute la 180 grade Celsius.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe fundul de lemn. Pentru spanac, calesc ceapa, si apoi adaug ... intinsa pun cam o lingura de spanac, putin usturoi zdrobit si apoi ... . ca trebuie sa fiarba si spanacul. Este foarte, foarte gustos. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Punem la dezghetat foile de placinta. Batem bine 4 oua cu 2 ling ... ...se umfla pana se coace placinta ca au in ce). Punem o foaie de placinta pe blat,o ungem cu ulei,alta peste pe ... tavi in care am facut placinta),adunam foile ca pe un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro