Cauta in 21.055 retete
Se face un aluat cu o cana apa,o cana ulei drojdie un praf de sare si o lingura zahar +faina cat cuprinde.Dupa ce dospeste se intinde o foaie subtire care se unge cu ulei si se pune 1\2 din umplutura cu bostan.Se ruleaza,se procedeaza la fel si cu cealalta 1\2 de aluat si umplutura.Se da tava la cuptor.Dupa 45 min. se scoate ,se pudreaza cu zahar vanilat.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul de coaja,se da pe razatoare si se pune zaharul peste elk si se caleste un pic pe foc.Se lasa sa se raceasca. Se dizolva drojdia in putina apa calda si se pune in mijlocul fainii ,se amesteca cu putina faina si se lasa la dospit circa 30 minute,apoi se framanta un aluat. Se intinde foi subtiri si apoi se pune dovleacul pe toata suprafata foii,se ruleaza si apoi se portioneaza,se aseaza in tava si se lasa la cuptor pentru 45 minute. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg dovleac, 3 cepe, 1/2 l iaurt, sare Mod de preparare: Se curata dovleacul, se taie bucatele si se pune la foc cu apa rece si sare. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa fiarba. Cind dovleacul este bine fiert, se acreste cu iaurtul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. dovleac, gogosari din conserva, 1 cub Knorr, 250 gr. smantana, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sare, piper, ardei iute Mod de preparare: Se fierbe dovleacul, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa in care a fiert, se adauga cubul Knorr, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa sa fiarba. La...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un dovleac placintar de 2,5 kg, coca simpla (apa calduta, sare si ... unge cu ulei, se presara dovleacul crud dat la robot sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg dovleac, 4 linguri unt, 4 linguri zahar, 3-4 oua, 2 felii de piine Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, miezul de franzela muiat si stors, dovleacul copt si taiat bucatele si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma bine unsa si presarata cu pesmet.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 dovleac, 2 linguri de stafide, 4 linguri de prune uscate, 4 linguri de caise confiate, 4 linguri de zahar Mod de preparare: Curata de seminte dovleacul si taie-l bucati. Pune toate ingredintele intr-o tava. Adauga apa peste ele si pune-le in cuptorul incalzit in prealabil la 160-180 C. Lasa in cuptor fructele timp de 50-60 de minute. Presare pe deasupra cu zahar si scortisoara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 felie mare de dovleac, 5-6 linguri nuci macinate, 2 linguri miere, 2 linguri zahar tos, coaja si zeama de la o lamiie, putina sare Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si seminte, se taie bucatele, se fierbe cu putina apa, zahar si sare. Cind este pe jumatate fiert, se adauga mierea, coaja si zeama de lamiie. Cind este gata se amesteca cu nucile macinate Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper, nucsoara Mod de preparare: Dovleacul curatat de coaja si simburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. vinete coapte, 500 gr. dovleac turcesc, o ceapa, ulei, sare Mod de preparare: Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pana se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust. Mod de servire Se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si se pune ... verde. - 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapa, ulei, sare dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata dovleacul de coaja si se taie cubulete de circa ... sirop. Se introduc cubuletele de dovleac, vanilia si coaja de portocala ... lasa sa fiarba pana ce dovleacul devine sticlos. Din cand in ... sa se raceasca bine. - 1,5 kg dovleac, 3 portocale, 100 ml apa, 3 batoane ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toamna. Ingrediente si cantitati: 450 g dovleac, facut piure cu ajutorul unui ... a obtine un lichid fin. 3. Adauga dovleacul si laptele si lasa vasul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se evapore. Se adauga dovleacul si se lasa sa fiarba ... fierte, atit orezul, cit si dovleacul, se stinge focul, se adauga ... . Putem servi acest risotto cu dovleac cu parmiggiano ras pe deasupra. - 300 g orez, 2 felii mari de dovleac taiate cubulete, 1,5 l supa de legume ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cureti dovleacul, il dai pe razatoarea cu ochiuri mari, il calesti ... , galbenusurile, vanilia si la sfarsit dovleacul calit. Rastorni compozitia intr-un ... un mot de frisca. - 300 g dovleac, 4 oua, 4 linguri zahar, 150 g nuca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ulei incins. Pulpa de dovleac se da pe razatoarea cu ... , se adauga orezul, semintele de dovleac zdrobite si apoi stafidele, se ... varza, se aseaza compozitia de dovleac cu orez. Se ruleaza foaia ... cu smintina. - 500 g pulpa de dovleac, 3 cepe, 300 g orez, 100 g seminte de dovleac, 50 g stafide, 1 cana cu apa, 1 varza alba, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. dovleac, 100 gr. faina, grasime, 200 gr. smantana, 100 gr. unt Mod de preparare: Se curata dovleacul, se taie felii, se sareaza, se da prin faina si se prajeste in tigaie in grasime. Mod de servire Se poate servi cu smantana si unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. orez, 2 felii mari de dovleac taiate cubulete, 1,5 l de zeama de ... sa se evapore. Se adauga dovleacul se lasa sa fiarba adaugind ... fiert, atit orezul, cat si dovleacul, se stinge focul, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe dovleacul, se scurge de apa si se da prin ... pina devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa in care ... . La sfirsit se pune smintina. - 1 dovleac, gogosari din conserva, 1 cub Knorr ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata dovleacul de coaja, se taie in cuburi. Se curatza ... crutoane. - O bucata de 1/2 kg de dovleac galben, 1 cartof de marime mijlocie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro