pla cinta cu aluat foietaj congelat si visine
Pagina 5 din 5
... Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaug ... câteva minute. Poti sa adaugi visine proaspete în crema daca preferi. Foloseste ... , un strat de sos de visine, dupa care continua cu piscoturile ... de crema si se orneaza cu visine si pudra de cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam visinile si le scoatem samburii. Le punem intr-un vas ... se topeste complet zaharul si visinile isi lasa siropul. eu le ... . Scurgem tot siropul de la visine si il punem intr-o craticioara ... cateva clocote si incepe sa se ingroase. Visinile ramase le putem congela si le folosim iarna pentru prajituri. Vom ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cm, asezati primul pachet de foietaj. Nu este nevoie de ulei sau faina, aluatul este deja gras si nu ... apoi al doilea pachet de foietaj, ca si strat final deasupra ... vanilat presarat deasupra stratului de foietaj, înainte sa-l bagati în cuptor. 5)Încalziti ... 40 de minute, pâna se rumeneste stratul de foietaj de deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ) Cernem faina, o amestecam cu sifonul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si uleiul. 2 ) Nuca macinata o amestecam cu cacaua si scortisoara, apoi cu nuca taiata si dulceata de visine, pe care le punem in aluat. 3 ) Compozitia obtinuta o coacem la un foc potrivit. 4 ) Dupa ce s-a copt o taiem si o pudram cu zahar. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune la fiert laptele; se separa ouale. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si se adauga in laptele fierbinte. Se amesteca continuu, pana cand face spuma deasupra si apoi dispare. Se lasa la racit. Intre timp se bat albusurile si frisca; se pun apoi, impreuna cu esentele, in compozitia de lapte. Se adauga visinele maruntite si se amesteca totul bine. Se da la congelator si dupa cateva ore se scoate si se amesteca din nou cu o furculita pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean...
Adauga la favorite
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Cel cumparat este foarte bun. Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul ... carcavalul ras pe foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca foarte mult. Se toarna aluatul în tava pregatita si se întinde uniform. La suprafata, visinele se distribuie uniform. Se coace ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se scot sîmburii de la visine . Se separa galbenusul de albus ... 200 g de faina. Se toarna aluatul, care are consistenta unei mamaligi ... ). Se plaseaza uniform pe suprafata visinele fara sîmburi si stoarse usor ... 25-30 minute. Creste, dar visinele trebuie sa ramîna la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ea, nu-i musai sa folosim visine. Da' hai sa vedeti, ca ... de copt fructe (pot fi visine sau alte fructe care va ... la celelalte ingrediente. Se toarna aluatul intr-o tava (la cantitatile astea ... dupa ce vedeti cantitatea de aluat) se se pun fructele, date ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... vas si am framantat un aluat nu prea legat dar omogen ... post punem ulei) O parte de aluat se lasa asa,cealalta bucata ... jos a tavii si peretii din aluatul fara cacao. Asezam pasta de dovleac si deasupra imbracam cu aluatul cu cacao si scortisoara. Facem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 700 g visine 100 g unt 125 g zahar 3 oua 180 g faina 1/2 plic ... mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati samburii. Aluatul este unul traditional de pandispan ... pic de lapte caldut. Asezati aluatul in forma si puneti peste visinele curatate de la inceput. Lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1/2 l zeama de visine, 350 g zahar, 1 1/2 pahar apa, zeama de la 1 lamiie Mod de preparare: Se fierbe zaharul cu apa citeva minute si se ia apoi de pe foc. In acest timp, visinele curatate de simburi se dau prin strecuratoare, ca sa se obtina 1/2 l zeama de visine. Se adauga aceasta zeama in zaharul fiert si se strecoara zeama de la o lamiie. Se lasa totul sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g foi de placinta congelate, o ceapa, 2 felii piine alba, 300 g carne ... Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se ... servire Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tsatsiki ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros ... pune apoi si restul de aluat si se lasa la copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite Mod de preparare: Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prepara si sosul de visine: se iau visinile (proaspete, inghetate, din ... 100 gr de zahar peste visine si se da pe foc ... .Deasupra se toarna sosul de visine si se glazureaza tortul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pt aluat: 1kg faina 5 oua 300ml lapte 250g zahar 150g unt ... pt uns alutul Pt umplut: visine scurse bine de zeama, eu am folosit visine congelate. Pt uns: galbenus de oua si 2 linguri lapte . Important e sa ... lapte caldut. Se framanta un aluat potrivit si il lasam la ... moale si presaram zahar. Presaram visinele, rulam strans si taiem sulul ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com