pipote inimi trase la tigaie
Pagina 5 din 5
Pandispan: am separat albusurile de galbenusuri, am batul albusurile cu un praf de sare, zahar pana a devenit spuma, am frecat galbenusurile cu zaharul ramas si cu uleiul de floarea soarelui, le-am amestecat de jos in sus, am adaugat si vanilia, coaja de lamaie, faina si amidonul dat prin sita, praful de copt si limoncello. Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade 40 minute. Crema panna cotta: am taiat mango cubulete, am adaugat frisca lichida, zaharul si zeama de lamaie si am dat la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
N-am mai realizat de mult flori de genul acesta ,iar cand Iuliana a vrut acest tort pentru mama ei,m-am bucurat ca am ocazia sa le fac.Imi este tare drag acest tort,am vrut sa fie reusit ,sa contribui si eu putin intregind mesajul tortului si cred ca am reusit.A avut blat alb si crema de iaurt cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ficat (eu am folosit de porc) ulei si condimente Ficatul se curata de pielite, se spala sub jet de apa rece si se pune in hartie de bucatarie sa absoarba apa. Se incinge putin ulei de masline si se pune ficatul fara sare sau altceva. Se intoarce pe cealalta parte si cand e gata se scoate pe hartie si se condimenteaza bine. Servim cald cu garnitura de piure de cartofi.Nu se pune sare inainte pentru ca se intareste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr galbiori 2 capatani de usturoi Ulei de masline Unt Mamaliga din lapte Ciupercile se spala cu grija pentru a li se indeparta pamantul dar nu se tin la inmuiat in apa. Se pun la scurs pe un prosop de hartie. Incalzim uleiul de masline si calim cativa catei de usturoi zdrobiti. Adaugam ciupercile si le calim bine pana isi lasa toata zeama. Punem unt si capac dupa care lasam la inabusit vreo 7 minute pana se evapora apa si devin al dente. Adaugam sare si piper. Putem servi asa sau cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Crema de iaurt cu fructe de padure si crema ciocolata -3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se adauga pe rand in compozitia de albusuri.Apoi punem cate o lingura de faina, apoi adaugam si lingura de cacao.Daca ouale sunt mixate foarte bine atunci nu mai este nevoie de praf de copt(cine doreste poate sa amestece in faina 1 pliculet praf de copt).Se tapeteaza o forma inimioara se pune compozitia de blat si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trece testul scobitorii.Se scoate blatul din tava, se lasa la racit apoi se taie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Saganaki este unul din cele mai vestite aperitive grecesti. De o simplitate debordanta saganaki este, de fapt, branza prajita acest aperitiv de taverna se serveste cald cu paine proaspata si un pahar de vin bun. Deschide bine apetitul pentru orice fel ar urma si, spre deosebire de ruda lui indepartata cascavalul pane este un aperitiv mai gustos si mai putin pastos. Portii : 2 Timp de preparare : 10 minute Ingrediente : 200 g branza feta (sau kefalotiri) 1 ou 30 gr faina 1 lingura de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se prajeasca putin intr-o tigaie antiaderenta in care am pus ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... pe toate partile. Incalzim bine o tigaie de ceramica sau tefal si ... taie, nu se inteapa in tigaie, se intoarce cu o spatula. Varianta ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... opt. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mica si se prajesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg ficat, 100 g unt, 1 lingura faina, patrunjel verde, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate de lamiie, apoi se strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust si se garniseste cufelii de lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. carne de porc, o ceapa mare, 1 lingura untura, sare Mod de preparare: Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii subtiri. Se amesteca usor pentru ca feliile de ceapa sa ramina intregi si frumos rumenite. Mod de servire Se serveste imediat cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pui, ulei de masline pentru prajit, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala pieptul de pui sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop absorbant de bucatarie. 2. Se taie pieptul in bucati nu prea groase. 3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline. 4. Se tine la rece in frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pui, ulei de masline pentru prajit, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala pieptul de pui sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop absorbant de bucatarie. 2. Se taie pieptul in bucati nu prea groase. 3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline. 4. Se tine la rece in frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tineti minte trei cuvinte: ,,La placinte inainte!" Mananca lumea pana crapa Ca sunt cu branza si cu ceapa!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
3 albusuri, 140g zahar pudra, 160g migdale, 50g ciocolata, 40-60g faina, glazura de ciocolata sau marmelada Mod de preparare: Se bat doua albusuri spuma. Se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, migdalele necuratite de pielita, dar pisate, si faina, cat sa se poata intinde o foaie de grosimea unui fir de pai. Se taie foaia in forma de inimioare. Se ung cu albus batut. Se asaza intr-o tava unsa si se coc. Cind s-au racit se ung cu o glazura de ciocolata sau se lipesc doua cite doua cu marmelada...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Haplea-si mai permite, uneori, Cate-o destrabalare culinara De la asa ceva nu o sa mori Decat de pofta. E extraordinara!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O descriere succinta A unei astfel de placinta Are in coada semn de exclamatie: E o cocacica de senzatie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com