Cauta in 21.308 retete
... Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de ... . Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte ... de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte ... fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau bulion, chiar si ardei gras tocat cubulete. - Maruntaiele mielului: inima, ficatul, rinichii, limba, 300 g inimi si pipote de pui, 1 kg ceapa uscata, 500 g ciuperci, ulei, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o fac in fiecare an de Pasti 1kg ficatei de pui 0,5 kg pipote si inimi de pui 2 legaturi ceapa verde 3 fire usturoi verde marar ... se curata de pielite, la fel se spala si inimile si pipotele si se pun la fiert , ficateii ii punem putin ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente 1/2 kg aripioare pui 250 gr ficatei 250 gr inimi si pipote 1 ceapa 5-6 catei usturoi 100 gr suc rosii sare, piper Condimentam carnea cu sare si piper si punem intr-o cratita in ulei incins. Cand s-au rumenit adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. si le lasam pana se inmoaie si absoarbe carnea mirosul. Adaugam apoi sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute pana scade sosul. Servim cu mamaliguta calda si branza rasa .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , si-i multumesc inca o data autoarei pentru idee! Ingrediente: - ficat de pui - inimi si pipote de pui - ciuperci - ceapa si usturoi verzi - morcovi - oua ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Maruntaiele de pasare (ficatei, pipote, inima), fierte, se dau prin masina de tocat, apoi pasta obtinuta se amesteca cu ouale fierte tari si maruntite, cu mustarul, sarea, piperul, pesmetul cernut si cu putina apa. Se amesteca compozitia pana se obtine o pasta omogena. - 500 g maruntaie de pasare, 50 g mustar, 3 oua, 20 g pesmet, sare si piper, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com