Cauta in 21.294 retete
... faina 750 ml bulion de rosii 1 fir de rozmarin, frunzele rupte ... continuu.Se toarna bulionul de rosii, la inceput 100 ml, si ... se amesteca cu sosul de rosii.Pastele se servesc presarate cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In oala in care vom pregati supica incingem uleiul si vom cali putin ceapa taiata rondele si usturoiul strivit dupa care adaugam rosiile taiate cuburi,cand s-au inmuiat putin adaugam zaharul,vegeta si piperul impreuna cu apa si fierbem 20 minute.Dupa acest timp mixam continutul adaugam in boluri ornam cu busuioc,smantanica si pregatim crutoanele. O supica delicioasa. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si unul de piper. Rosiile se spala si se taie ... si apoi se adauga untul, rosiile cherry, un praf de sare ... se adauga intregi odata cu rosiile cherry in tigaie si se calesc impreuna cu ele. Rosiile se calesc cam un minut, dupa ... ei si sa inglobeze toate rosiile. Cand incepe sa se intareasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Alegem rosii foarte bine coapte si pe cat posibil de gradina ... . Le dam prin masina de rosii cu separator si le punem ... busuiocul si oregano Adaugam peste rosii busuiocul oregano, sarea si piperul ... iarna turnati sosul fierbinte in borcane puneti pe fundul unei cratite ... cu apa pana la jumatatea borcanelor , puneti pe foc si dati ... se raceasca complet apoi scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un amestec uniform ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare ... sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina ... , adaug-o proportionat în fiecare jumatate de rosie. Ideal ar fi ca umplutura ... apoi, presara pe deasupra patrunjel. Rosiile astfel decorate trebuie tinute la ... , timp de 8 minute, pâna când rosiile sunt moi, iar partea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ficatei, iubiti si sfecla rosie. Ingrediente: - 3 sfecle rosii mari - 500g ficatei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor ... ; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa si usturoiul taiate fin impreuna cu copanelele de curcan in ulei de masline.Peste care se pune supa de pui si se lasa la fiert.Dupa ce au fiert se adauga rosiile chery si caperele si se lasa la foc mic pana cand rosiile se moaie si se formeaza un sos.Se condimenteaza si si poate servi ca atare sau cu garnitura de legume. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ... SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI ... MAI TARE SE UMPLE FIECARE ROSIE CU OMLETA SI SE RADE ... SINT DELICIOASE SA MANINCA CU ROSILE UMPLUTE TIGAIA DELIMANO ESTE FOARTE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu ... sunt gata! Presara peste ele amestecul de rosii lasat la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... stiu o reteta de supa de rosii. Mi-am dat seama ca ... weekend am facut crema de rosii si azi va pot servi ... ml supa de legume - 800g rosii decojite in suc propriu - 300 ml piure de rosii (passata) - o ceapa mare - 2-3 catei de usturoi - 2-3 linguri ... pentru Luca). Pentru supa de rosii, am taiat ceapa si usturoiul ... . Peste ele am pus passata, rosiile, supa de legume si am ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pieptul de pui cubulete si condimentam cu sare si piper. Ardeii ii taiem cuburi . Alegem rosii mai marisoare si mai tari. Pe un bete de frigarui punem o bucata de piept, un ardei, o rosie si tot asa pana acoperim tot batul. Punem frigaruile pe gratarul incins . Le lasam sa se rumeneasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul într-un vas cu apa la fiert. Toaca rosiile în cubulete cât mai mici si adauga-le peste orezul fiert. Adauga si chimenul si lasa-le la fiert la foc mic. Pune ceapa tocata marunt la calit în uleiul de masline. Adauga ceapa calita peste supa de rosii si orez. Mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Presara telina tocata când ai îndepartat supa de pe foc. Se poate servi cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro