Cauta in 21.294 retete
... reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incepem cu cartofii; ii spalam, ii curatam, ii spalam iar, ii taiem rondele si ii punem intr-o tava la cuptor, in care am pus cam 100 ml de ulei. Ii lasam circa 30 de minute, dar cu 15 minute inainte sa fie gata tocam marunt cateva frunzulite de rozmarin, ii saram si ii piperam. Scoatem cartofii din tava si pastram uleiul pentru frigaruile de peste. Ne apucam de peste pe care dupa ce-l spalam, il taiem bucatele si il stropim cu zeama de la 1/2 lamaie. Firele de rozmarin se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie de lamiie, boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 1/4 l otet, 2 albusuri Mod de preparare: Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pana mai ramine doar 1/3...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi ... la rece, sa se prinda piftia. - Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inchege. Ca sa se obtina o piftie frumoasa, limpede, trebuie sa fiarba ... aproape acoperit. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare ... astfel se poate prepara si piftia din picioare de vaca sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoiul. Se potriveste de sare. Piftia fiarta se toarna pe un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele fara a i se indeparta capul, coada si inotatoarele. Se imparte in portii si, impreuna cu capul, se pun intr-o cratita cu apa, sare si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit, se ia spuma. Cand pestele este fiert, se scoate, iasandu-se capul, care va fierbe in continuare pana cand zeama a scazut astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta gelatinoasa. La nevoie, se pot adauga 1-2 foi de gelatina alba. Feliile de peste se asaza pe un platou adanc. in zeama se pune...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g de file de peste alb (merluciu, cod sau chiar somon), 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 600 g peste alb (cod, salau, merluciu), sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 g file de peste (cod, merluciu, etc.), 4 linguri ulei, 4 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... natur. - 4 fileuri de cod (salau, merluciu, etc.), 1 ceapa, 1 legatura legume pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste alb, cu pielita (cod, merluciu, salau, etc.), 1 legatura patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie) Mod de preparare: Ficatul se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 tulpina de praz taiata rondele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 kg peste (macrou, cod sau merluciu), 1 kg rosii, 1 legatura patrunjel, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro