Cauta in 17.960 retete
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... pe fiecare parte feliile de pui, pâna ce devin aurii, în jur ... usor pentru omogenizare. Feliile de pui se servesc alaturi de salata ... cherry si 2 linguri de sos olandez si mango peste pieptul de pui în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3-4 bucati piept de pui dezosat, ficatei de pasare, felii de costita Mod de preparare: Se taie pe lung pieptul de pui, iar ficateii se taie in doua. Se inveleste pieptul de pui si ficatelul in feliile de costita, se prind cu o scobitoare si se dau la cuptor pana se rumeneste costita.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se introduc toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza. Se lasa 15 minute la frigider apoi se formeaza chiftelute care se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc ca aperitiv sau cu garnitura de ciuperci sau orice fel de garnitura. - 500 g piept de pui, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ou, 2 felii franzela, 1 leg. patrunjel, 1 leg. marar, 7 catei de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pergament, destul de mari ca sa incapa in ele pieptii de pui. Spalati si zvantati tarhonul, taiati frunzele cu o foarfeca in ... , sarea si piperul intr-un castron. Tavaliti prin sos pieptii de pui, puneti-i pe fiecare in ... in apa cu sare si amestecat cu putin unt. - 4 piepti de pui dezosati (cca. 700 g in total), 1 iaurt natural, 2 linguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cartofi care nu se sfarima la fiert. - 4 felii de piept de pui (a 150 g fiecare), sare, piper, 1 kg cartofi nesfarimiciosi, 1 catel de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro