perfect lady
Pagina 2 din 5
Pune pe foc o cratita mare în care încingi untul si uleiul. Adauga carnea de pui taiata cubulete, morcovul, telina, usturoiul si ceapa. Amesteca usor ingredientele pâna când puiul este aproape prajit. Adauga ciupercile si continua sa amesteci pâna când ciupercile devin moi. Mai apoi presara faina pâna când amestecul e omogen. Adauga acum apa fierbinte peste continut, astfel încât cratita sa fie umpluta pe trei sferturi. Pune si cimbrul în cratita. La foc mic continua sa amesteci....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un blender, se adauga ouale, laptele batut, zaharul, esenta de vanilie si sarea. Se amesteca aceste ingrediente la cea mai mica viteza, timp de câteva secunde, pâna când se obtine o compozitie omogena. Se adauga faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca iar toata compozitia timp de 15-20 de secunde sau pâna când aluatul este omogen. Se încalzeste o tigaie adânca la temperatura medie spre scazuta. Cu ajutorul unei perii de patiserie, se unge un inel de inox...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ii va fi daruit " Este perfect pentru botezuri, zile de nastere ... nea&tot tacamul! Este cadoul perfect pentru Mos Nicolae, Mos Craciun ... prevenire a colicilor Tort unisex, adica perfect pentru fetite, baieti sau pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Couscous (se pronunta cuscus in Romana) este unul dintre cele mai rapide si versatile ingrediente din bucatarie. Provenit din bucatariile nord-africane, cuscusul si-a facut loc in bucatariile moderne din intreaga lume. Si o sa vedeti de ce. Pentru ca daca ai deprins cum sa-l prepari corect si o sa o faci dupa ce citesti materialul acesta, o sa te indragostesti de el. Deoarece poti sa-l folosesti aproape la orice, cu carne, legume sau peste, de la salate la garnituri sau mancaruri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De multa vreme caut o solutie cu care sa-mi curat bine si USOR mobila de bucatarie ... am tot incercat tot felul de solutii, de combinatii, cumparate, facute in casa ... nimic nu m-a multumit ... Pana intr-o zi, cand am primit de la cineva un recipient micut, cu un lichid verzui in el ... mi-a zis sa il incerc ... Ei bine, l-am incercat, si de atunci sunt DEPENDENTA !!!! Nimic nu curata mai bine, mai usor si mai frumos, mobila mea de bucatarie !!! Solutia se numeste Kitchen Cleaner si este de...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara putina boia si se serveste cu mare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul se topeste pe foc mic în lapte, apoi se toarna amidonul dizolvat în prealabil în putin lapte rece. Se lasa totul pe foc mic si se amesteca în continuu pâna când se îngroasa compozitia. La final se adauga apa de trandafiri, se lasa crema la racit si se da la frigider peste noapte. În ziua urmatoare se pregateste tava în care vrei sa aranjezi straturile prajiturii. Pune lapte într-un castron si înmoaie foile speciale pentru gullac. Asaza în tava un strat de foi, urmat de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai stat, ai cautat retete, ai experimentat tot ce nici cu gandul nu ai crezut ca este posibil, in speranta ca masa de acest An Nou va fi una cu adevarat speciala. Pe langa traditionalele preparate pe care le pui pe masa in fiecare an, iti oferim acum trei retete inedite, care vor imbogati "oferta" pentru invitatii tai. File de porc cu mere si varza Un fel de mancare special, care se poate prepara in mai putin de 30 de minute. Ideal, nu-i asa? Unde mai pui ca ingredientul de baza este carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In fiecare an, la masa de Revelion, dupa ce ai "jonglat" cu diverse arome, iti doresti sa gusti ceva dulce, special pregatit pentru acest moment unic din an. Daca in restul timpului te multumesti cu prajiturile clasice, care se prepara rapid si cu care te-ai obisnuit, de Revelion cu siguranta iti doresti sa incerci ceva nou, deosebit. Indiferent ca beneficiezi de ajutorul unui membru al familiei sau nu, poti pregati singura prajituri speciale, de sarbatoare, cu putina imaginatie si efort. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas se încalzeste laptele si smântâna, la foc mic. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa sa fiarba timp de 1 minut. Se ia vasul de pe foc si se adauga granulele de gelatina. Se amesteca bine si se lasa la racit lichidul timp de 10-15 minute. Se ung 4 forme conice, sau cescute de cafea, cu putin ulei si se toarna lichidul din vas în ele. Când lichidul este rece se introduc formele în frigider pentru minimum 2 ore. La servire, formele se rastoarna pe o farfurie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Simt nevoia sa va marturisesc ca ma simt putin vinovata fata de voi, cititorii mei fideli, ca v-am neglijat in ultimul an si am postat retete atat de rar. Pe de alta parte insa vreau sa va multumesc, pentru ca datorita voua, cei care prin comentariile lasate ati apreciat in mod special retetele mele festive, am reusit sa-mi canalizez priceperea catre un proiect de suflet despre care
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Multumesc, Mara draga pentru minunatia asta de prajitura. E una dintre retetele alea de lasat mostenire nepotilor, pe cuvant! Sa va bucurati de ea, dragilor. E usor de facut si extrem de buna! ? 6 oua 150 g unt 100 g nuci taiate (optional) 12 linguri zahar 7 linguri faina mere calite * se freaca untul cu 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, faina si esenta de vanilie * se toarna in tava tapetata si se coace 5-8 minute * se scoate si se acopera cu un strat de mere calite * se bat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... meu) - o lamaie care sa intre perfect in pui - 10-15 cuisoare ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o reteta usor de facut, delicioasa, perfecta pentru perioada prin care cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de-un sos spumos si perfect aromat cu vanilie. Absolut incantator ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com