Cauta in 17.960 retete
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 50 g cascaval ras, sare, piper negru macinat, un varf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca ceaiul verde cu cel negru intr-o cana, apoi se toarna ... verde de Assam, 2 lingurite ceai negru de Assam, 5 capsule de cardamon ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... proaspat, tocat, 1/4 lingurita de piper negru, 1-2 lingurite mustar de Dijon. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mica, 500 g bulion, sare, piper negru, 320 g bucatini (spaghete). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... menta verde tocata, sare, piper negru proaspat macinat, 375 ml apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii, busuiocul, sarea, putin piper negru si, daca e cazul, putin zahar ... ), ulei de masline, sare, piper negru. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gogosari, foi de dafin, piper negru boabe, zahar brun, 3 borcane de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fasolea fiarta se drege cu ceapa prajita, sare, piper rosu sau negru, apoi se pune in salatiera. Sunca se taie fasioare si se presara pe fasole, se impodobeste cu rosii proaspete sau murate, verdeturi si ceapa prajita. - 500 g fasole, 100 g sunca, 1-2 cepe, 2-3 linguri de ulei, sare, piper negru si rosu pisat, verdeturi dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri boia iute, 2 lingurite piper negru macinat proaspat, 2 linguri pudra de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... curatati, 1/4 lingurita cimbru uscat, piper negru macinat, 3 linguri smantana, 1-2 linguri coniac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Vinetele si dovleceii se feliaza rondele sau pe lungime, se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora. Se pun toate legumele pe gratar, dupa care se lasa la racit. Se amesteca legumele coapte cu ulei de masline, un catei de usturoi dat prin razatoare, sare si piper. Se presara deasupra mozzarella fresca rupta cu mâna si frunzele de busuioc. Salata se poate servi si rece, fiind racoritoare în zilele caniculare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 Pregatiti pestele si curatati ceapa - le spalati bine. 2 Ceapa o taiati bucati mai mari - julien si jumatate din ea o puneti intr-o tigaie adanca - tigaia nu trebuie unsa cu nimic si nici incalzita. 3 Pestele il taiati bucati portivite si aranjati peste ceapa - vedeti ce tigaie aveti si cat peste luati ca sa va iasa bine. Ar fi perfect pestele sa incapa exact cat este suprafata tigaii. 4 Restul de ceapa distribuiti uniform peste peshtele din tigaie.Intr-un pahar de 250 ml puneti sarea, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala de supa, marime mica (4-5 litri), încalziti uleiul, la temperatura medie. Adaugati ceapa si condimentele. Sotati pentru 2 minute. Reduceti focul la ceapa, acoperiti oala si fierbeti 5 minute; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere, fierbeti la foc mic cu oala pe jumatate acoperita, timp de 30 de minute sau pâna când morcovii devin moi. Lasati supa sa se raceasca si mixati cu un blender pâna devine cremoasa. Adaugati smântâna pentru gatit si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune cartofii in apa si lasa-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, lasa-i la racit. Între timp, opareste sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apa rece. Scoate-l si lasa-l sa se scurga. Pentru sos, amesteca maioneza, sucul de lamâie, ceapa verde, sarea si piperul într-un vas mic. Asaza cartofii si sparanghelul pe un platou si presara patrunjelul peste. Se serveste cu sosul de maioneza.
Reţetă de pe retete.eva.ro