Cauta in 21.294 retete
... Reteta traditionala presupune pregatirea spaghetelor cu branza Comte (cea mai veche ... luni de la producere). Daca nu gasesti branza Comte, poti folosi ... mai veche sau branza de burduf. Ingrediente si cantitati: 500 de grame de spaghete 150 de grame de branza Comte rasa (sau ... de grame de branza Roquefort 2 bucati de branza proaspata de capra 150 ml de smantana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. .
Reţetă de pe retete.eva.ro
... partea lemnoasa si apoi taiati-le, din nou, lamele. Zdrobiti branza Roquefort cu o furculita si puneti-o deoparte. Amestecati ouale, faina, zeamilul si ... ras, lamelele de para si Roquefort-ul, amestecand usor, turnati aluatul ... o salata) sau rece. - 2 pere, 150 g Roquefort, 100 g cascaval ras. Pentru aluat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de nuca, 4 mere, 100 g brinza Roquefort (Bucegi). Pentru sos: 75 g brinza Roquefort (Bucegi), 1 lingura zeama de lamiie, 1 catel de usturoi zdrobit, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si scurse, se taie cuburi. Branza se taie si ea in ... se adauga si o lingura de branza zdrobita. Se toarna sosul peste ... , mai dietetic, daca se inlocuieste smantana cu iaurt. - 3 andive, 150 g branza Roquefort (cu mucegai). Pentru sos: 1 ou, 1 paharel de ulei, 1/2 lamaie, 3-4 linguri mustar, 1 lingura branza zdrobita, 5 linguri smantana, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pui dezosat, 75 gr branza Roquefort, 1 pahar smantana, 200 gr. ciuperci, 8 fire sparanghel, piure de cartofi ... pune intr-o tigaie cu un strop de ulei si cu branza Roquefort. Brinza se piseaza usor cu furculita, se amesteca bine cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... casuta cu samburi. Cu o lingurita, se scobesc usor de miez. Branza Roquefort se zdrobeste bine cu o furculita si se amesteca cu branzica ... coacaze - sau alta dulceata la alegere. - 2 pere coapte, mari, 100 g branza Roquefort, 1/2 lingurita chimen, 100 g branzica de casa cu smantana, 20 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si piper. Apoi se incorporeaza branza sfaramata (sau taiata cubulete) si ... , 1 lingura miere, 2 linguri ulei de masline, 1-2 lingurite otet aromat, 80 g branza Roquefort sau cascaval, piper macinat, 2 linguri smantana. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca si bucati de Roquefort. Se baga "prajitura" la cuptorul ... codite de ceapa verde, 125 g branza Mozzarella sau cascaval moale din lapte de vaca, 75 g branza Roquefort (Bucegi). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cunoscute branzeturi cu mucegai albastru. Din lapte de oaie, roquefort este ... din regiunea Combalou, sudul Frantei. Branza roquefort se produce prin stropirea ... de lapte cu mucegaiul Penicillium roqueforti . Se lasa la maturat 3 luni ... ii confera un gust intens sarat si o consistenta cremoasa. Roquefort este o branza fara coaja, de culoare alb-galbuie, strabatuta de firisoare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 60% grasimi)  branza de burduf, feta, cascaval, brie, gorgonzola, roquefort etc branzeturi foarte grase (peste ... etc branzeturi semitari  cas, telemea, roquefort, brie, cascaval, emmenthaler, raclette etc ... niste vene intregul miez de branza (roquefort etc) branzeturi in saramura ... mult ca branzeturile proaspete (cascaval, roquefort, emmenthaler etc) [divider scroll_text=sus...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... carte de bucate : Pasta de branza si Fursecuri pentru ceai (veti ... puteti pregati sunt: PASTA DE BRANZA NR. 1. Reteta de fata am ... argint 120 de grame de branza Roquefort bine maturata pana nu mai ramane nici o bucatica intreaga. Amestecati ... de grame, de crema de branza si omogenizati bine, apoi subtiati ... se intrepatrunda aromele. PASTA DE BRANZA NR. 2. Amestecati aceeasi...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... porumb Gustin Dr.Oetker. Pentru umplutura: 70 g branza albastra (de exemplu, Roquefort), 200 g smantana, 250 g branza de vaci proaspata, 1 varf de lingurita de ... . Pasul 3 Pentru prepararea umpluturii se amesteca smantana cu branza de vaci, branza Roquefort, mustarul si verdeata. Se condimenteaza cu sare si piper. Se intinde amestecul de branza in asa fel incat...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... cheese dip sau sosul de branza cu mucegai albastru este foarte ... si ingrediente principale maioneza, smantana, branza albastra, usturoiul si mustarul boabe ... ml de maioneza - 125 ml smantana - 80 gr branza albastra (Gorgonzola, Roquefort, Danablu etc) - o lingurita de praf de usturoi - o lingura ... bucatarie mixam intai patrunjelul si branza. Apoi adaugam smantana, maioneza si ... nu adaugati...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau ... ! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu 3-4 linguri de ... ultima foaie punem compozitia de branza dulce si rulam foile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro