Cauta in 21.294 retete
... mai adauga apa). Castravetii murati (NEAPARAT murati in saramura, NU in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capatana de varza murata cu foi subtiri (cam 2 kg), 1,5 kg carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. pastravi, ulei, lamiie, sare Mod de preparare: Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se scoate din hirtie. Mod de servire Se serveste cu lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capatana de varza murata cu foi subtiri (cam 2 kg), 1,5 kg carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150- 200 gr. pastravi, 2-3 felii morcov, 5 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarime. Mod de servire Se servesc cu untul si verdeata deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 castraveti murati, de marime mijlocie, un morcov, o telina, 100 g mazare din conserva, sare, piper, 50 g faina, o ceasca ulei, o ceasca suc de rosii. Mod de preparare: Se taie castravetii in 2 pe lung,se scobesc de miez si se lasa la scurs. Morcovul si telina se rad si se pun la calit in ulei. Se adauga faina, mazarea, sare, piper, vegeta. Se umplu castravetii cu acesta compozitie si se pun in tava unsa cu ulei. Se toarna deasupra sucul de rosii si se da la cuptor. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardei, un gogosar,3 linguri varza murata tocata,o ceapa mare alba, bulion ... de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat ... rosiile decojite taiate cubulete, varza murata fiarta impreuna cu apa in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , Mod de preparare: Se curata pastravii si se spala in apa ... se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura ... , care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , untdelemn Mod de preparare: Pastravul se curata de solzi, i se scot ... i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 castraveti murati (daca sunt mici se iau mai multi, cat sunt necesari), 1 ceapa, 2 linguri ulei Mod de preparare: Se taie castravetii felii subtiri, se aranjeaza intr-o salatiera, se pune deasupra ceapa taiata felii foarte subtiri si se stropeste totul cu ulei. Se amesteca bine si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt,
Reţetă de pe www.eculinar.ro