Cauta in 21.294 retete
... si adauga peste ele apa fiarta, atât cât sa le acopere. Într ... . Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care s-au macerat pestii si vinul dulce. Tava se pune la ... . Se servesc fierbinti. - 4 pastravi dezosati, 250 g branza de oaie, 100 ml vin dulce, 2 lamii, 40 g stafide, sare, faina, ulei. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orez cu bob rotund 3 cescute vin rosu sec 1 ceapa rosie 2 catei ... cu vreo 3 masuri de apa fiarta. Amestecam mereu in orez si ... 80 % nu de tot. Incalzim vinul amestecat cu sucul de rosii ... punem gogosarul congelat si apoi vinul cald. Lasam sa fiarba legumele ... s-au fiert si ramanem fara lichid mai punem apa fiarta sau vin. Orezul aproape fiert se ... cu lichid in sosul de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... chiar de zi cu zi (cafelele mai ales :P), dar nu-i bai, vine Craciunul si totul se invaluie in mister :)) ...si nu i-am ... -din-morcovi-mere-portocale.html Vin imediat cu fursecurile de Craciun ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si putina sare. Cand este fiarta se scoate din apa, se ... de zece minute. Se pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa sa fiarba pana cand ... . Se poate adauga si un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei grasi, doua cepe, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 g macaroane, 100 g cascaval, 2 oua, 75 g unt, 1 lingura pesmet, sare Mod de preparare: Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si jumatate din unt. Cu restul de unt se unge o forma cu capac, se presara cu pesmet, se toarna amestecul, se acopera si se fierbe pe baia de apa, in cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Malai Unt Lapte gras Telemea veche de oaie Oua de tara Punem putin lapte la incalzit si adaugam malai in ploaie. Amestecam in continuu si mai punem lapte treptat pana fierbe malaiul. Adaugam branza si unt si omogenizam. Fierbem oua moi si le punem deasupra. Mamaliga facuta cu lapte e dementiala
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi ... de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . masline, 7-8 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura ... sa fiarba. Cind limba este fiarta se scoate si se taie ... se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de lamaie. Sosul de vin: usturoiul se curata, se toaca ... si verdeata uscata. Se adauga vinul- eu am avut rose demidulce ... se stropesc cu sosul de vin si se lasa la rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
100g gris, 250g vin alb, 200g apa, 150g zahar, vanilie, 3 oua, 1 lingurita zahar, o bucatica unt, sirop de fructe Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu vinul, zaharul si vanilia. Cind da in clocot se adauga grisul presarat si se amesteca mereu pana fierbe. Se ia de pe foc, se adauga galbenusurile pe rind cite unul amestecand mereu, apoi albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se acopera bine forma...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g fulgi de ciocolata, 50 ml vin rosu. Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com