Cauta in 21.294 retete
... reteta, iti oferim o alternativa excelenta: macaroane cu creveti. Ingrediente si cantitati ... curatati si decorticati, fierti 2 cani macaroane scurte, fierte si scurse de ... de dimensiuni mari, pune crevetii, macaroanele, branza, telina, ardeiul gras si ... compozitie. 3. Acopera si lasa la rece. 4. Inainte de a servi macaroanele cu creveti, amesteca bine intreaga ... functie de preferinte, poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper, ulei, un pachet de aluat frantuzesc congelat. Preparare : carnea de ... sa fiarba la foc mic, acoperita, circa 30 de minute. Scoate ... . Inveleste carnea in foaia de aluat, lipind cat mai bine capetele ... cu unt din besug, unge aluatul cu ou batut si da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. macaroane, 1/2 kg carne, 4-5 cepe, 3 linguri grasime, unt, 1 ou, sare ... cratita imbracata in foaie de aluat frantuzesc sau o coca din 300 ... , 1 ou, sare, sau oricare alt aluat, se asaza un rind de macaroane fierte, un rind de carne ... asaza un alt strat de macaroane si unt pe deasupra. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g macaroane, 150 g sunca praga, 200 g parmezan sau cascaval, 200 g smantana, 3 galbenusuri, sare, piper, nucsoara Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se taie sunca felii, se rade cascavalul. Se amesteca smantana cu galbenusurile si jumatate din branza rasa. Se adauga sunca si condimentele. In compozitie se incorporeaza macaroanele apoi se rastoarna in vas de yena. Se presara restul de cascaval. Se coace pana se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune o oala cu apa la fiert cu un varf de cutit de sare si o lingura de unt, cand fierbe apa se pun macaroanele se lasa 5 minute, se opreste focul, se acopera si se lasa sa-si mareasca volumul. Separat se rumeneste 5-6 linguri de gris in ulei incins, se stinge cu 50ml apa. Se pune zahar dupa gust si se amesteca cu macaroanele.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
150 g macaroane, 1 varza acra mica, 2 cepe de apa, ulei, sare, 1 varf cutit de boia, 2 linguri unt pentru macaroane Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare cu 3 ore inainte de masa. Se lasa in apa rece sa se umfle bine. Varza acra, scursa de zeama, se taie marunt si se amesteca cu uleiul, cepele tocate, boiaua si macaroanele strecurate in care s-a adaugat unul topit. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de cateva minute, dupa care acoperiti coca cu folie pentru a nu ... Romania, in mod traditional, din aluatul de paste se faceau taietei. Se intindea o foaie subtire din aluat, se rula asemeni unei clatite ... foii intinse, grosimea de grosimea aluatului, iar latimea de taietura finala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
100 gr. carne, 70 gr. macaroane, 1 ou, 15 gr. unt, 2-3 linguri ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare ... emailat, in straturi alternative de macaroane cu carne fiarta tocata, fara ... . Vasul in care s-au asezat macaroanele, carnea si celelalte ingrediente se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 gr. macaroane, 3 litri apa, 3-4 linguri branza sau parmezan(ras), 3 linguri ... incepe sa clocoteasca se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi ... intr-o cratita untul, se pun macaroanele bine scurse de apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a putea fi apoi intoarse peste macaroane. In lipsa de timp, foile ... de la o placintarie. Se fierb macaroanele, se scurg si se amesteca ... intorc marginile deasupra, astfel ca macaroanele sa fie bine invelite. Se ... placere. - Foaie de placinta, unt, macaroane, branza, 2 oua, sare, sunca slaba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 gr. macaroane, 1/4 kg cascaval sau branza telemea, 75 gr. unt, sare, sos de rosii Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa cu sare si scurse, se amesteca cu untul si branza (desarata din ajun) sau cascavalul. Se asaza intr-o cratita unsa cu unt si se dau la cuptor pana se rumenesc. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 g cimbru, 2 g piper, 50 g faina, 250 g macaroane, 25 g unt, 50 ml vin ... mai lasa putin la fiert. Macaroanele se fierb in apa clocotita ... se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. macaroane, 5 ml ulei, sare Mod de preparare: Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pana se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scurg, se clatesc cu apa calda si se strecoara din nou. Se amesteca apoi usor cu uleiul. La fel se prepara garniturile din celelalte paste fainoase: spaghete, melcisori, fidea etc. Mod de servire Se servesc ca garnitura, cu diverse fripturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. macaroane, 200 gr. cascaval sau branza, 200 gr. smantana ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare ... spuma, se adauga galbenusurile, smantana, macaroanele, cascavalul si sunca taiate bucatele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
macaroane, o lingura de vegeta, ulei Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua degete peste macaroane si se mai pune o lingura de vegeta. Se fierb pana scade apa. Mod de servire Cu pulpe de pui prajite la cuptor sau pulpe pane
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... broccoli, iar supa se pastreaza. Macaroanele se fierb in apa clocotita ... si putin cimbru. Se scurg macaroanele si se amesteca cu sosul ... , 200 g bacon (sau sunca), 400 g macaroane, sare, piper, 1 lingura unt, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , suc de lamaie, ulei, zahar, aluat facut din: 60 grame faina ... de copt Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel ... adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale ... diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv. - Peste dupa preferinta, sare, untura, aluat de clatite. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. ciuperci, 200 gr. macaroane (taitei), sare, 2 linguri unt, 1 buc. ceapa ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc ... apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com