Cauta in 21.294 retete
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati ... , supa de carne, mate de porc Mod de preparare: Se da ... ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc si vitel, 50 ml untdelemn, 100 g franzela ... lingurita din fiecare condiment de pasteta, o lingurita de sare. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa, 100-150 g ceapa ... varf de cutit condimente de pasteta, o lingurita cu varf de sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina, 2 foi de dafin, 3-4 boabe ... spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se ... in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satirul. Se ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g creier de vitel sau de porc, 150 g ceapa, 50 ml untdelemn ... un varf de condimente de pasteta, sare. Mod de preparare: Ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si se spala. Carnea, limba, capul ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... , 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se ... in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satirul. Se ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... , amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc. - 1 1/2 kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1 telina, 2 foi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si sorici de porc, din picioare de vaca si din cap de vitel, sare, usturoi, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com