parmezan
Pagina 2 din 5
... si jumatate din cantitatea de parmezan ras. Întinde amestecul pe fundul ... de dovlecel. Presara restul de parmezan ras. Stropeste cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella taiata felii si presara parmezan ras. Repeta aceeasi ordine de ... sa fie de mozzarella si parmezan. Pune tava la cutor, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se mai raceasca, apoi presara parmezanul ras si patrunjelul ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mare si piper negru parmezan ras, pentru servire Mod de ... sosul de rosii.Pastele se servesc presarate cu parmezan dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare, se adauga untul topit, parmezanul ras, cimbrul, usturoul, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... omogena legumelor. Adauga brânza parmezan si tine totul la foc ... ulei de masline. Presara pe deasupra din brânza parmezan ramasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Se prepara sosul amestecând toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) în blender. Se toarna sosul peste paste, se amesteca bine, dupa care se presara deasupra parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline. Se servesc cu parmezan si se orneaza cu frunzulite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. În ultimele minute se presara parmezan si se mai lasa câteva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert si se lasa cât este specificat pe cutie/punga. Între timp, toaca marunt toate legumele si pune-le la calit în ulei de masline pentru câteva minute, adaugând treptat o cana de apa. Condimenteaza cu mirodeniile preferate, însa cel mai bine se potriveste busuiocul. Când pastele s-au fiert, adaugam sosul si îl încorporam perfect, iar pe deasupra radem parmezanul. Este un fel de mâncare satios, care se poate consuma atât cald, cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple o oala mare de apa usor sarata si puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încalziti uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul si ansoa. Gatiti pentru aproximativ 2 minute, amestecand constant. Se adauga pesmet si apoi stinge focul. Adaugati patrunjel si piper, apoi amestecati. Se amesteca sosul de hamsie cu paste fierbinte si brânza rasa pentru a se servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata, curatata si spalata, se pune la scurs si se taie fideluta. Apoi se amesteca bine cu parmezanul ras, smantana si untdelemnul. Se serveste presarata cu parmezan. - 250 g cicoare scarola, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smantana, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa. - Supa de carne strecurata, 2 oua, 40 g parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca parmezanul, uleiul si ouale si se lasa sa stea ... apoi prin ouale batute cu parmezan. Se prajesc cate 3 minute pe ... carne de porc (a 80 g), 40 g parmezan ras, 1 lingura ulei fin, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga de apa si se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, in straturi, presarate cu parmezan. Peste ultimul strat se presara pesmet si se toarna untul incalzit si se da la cuptor 15 minute. - 1 buc. conopida mare, 3 linguri unt, 2-3 linguri parmezan ras (sau cascaval tare), 2 linguri pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne cu pesmetul amestecat cu parmezan. Se pune in sosul din ... . - 700 g muschi de vitel, 150 g parmezan, 100 g unt, 2 linguri pesmet, 2 fire ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se aranjeaza intr-o forma unsa cu unt, in straturi alternative de andive, smantana, parmezan ras, pana se termina cu parmezan. Se da la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se serveste. - 250 g andive, 50 g unt, 100 ml smantana, 3 lingura parmezan ras, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro