Cauta in 21.292 retete
... 2 oua pentru maioneza. Se taie parizerul cubulete. Castravetii murati se scurg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale si putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite ... se servesc cartofi prajiti sau fierti. - 500 g inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura bulion de rosii, o ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura bulion de rosii, o ceapa Mod de preparare: Inima sau ugerul se spala, se taie in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 oua pentru maioneza. Se taie parizerul cubulete. Castravetii murati se scurg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile de placinta le lasam sa se dezghete la temperatura camerei,intre timp noi ne ocupam de compozitie,pentru inceput punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol o amestecam cu zaharul,cu ouale si mirodeniile aferente amestecam pana se incorporeaza toate,stafidele trecute prin sita le adaugam si pe dumnealor si le amestecam usor. Ungeti bine o tava cu unt/ulei. Am impartit pachetul de foi in trei parti pentru am iesi trei cultuce de plalinta,foile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare . 2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca. 3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit. 4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul. 5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul. 6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. muschi de vaca, 3-4 felii morcov, 15 ml ulei, sare, cimbru Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pana se fragezeste. In timpul fierberii, se adauga sarea si 2-3 frunze de cimbru; se serveste cu sote de morcovi si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, o lingurita unt, 1 ou, 200 gr. faina, sare, 200 gr. parizer, pesmet Mod de preparare: Cartofii se fierb si ze zdrobesc bine. Se amesteca cu unt, oul crud si faina. Se pune putina sare. Se face un sul din aluatul rezultat care se taie felii. Pe fiecare felie se pune o bucata de parizer. Crochetele se dau prin pesmet si se coc in ulei incins. Se scot pe un servetel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 gr. muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ... de preparare: Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri ... Mod de preparare: Feliile de parizer se curata de coaja si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Intre timp frecam branza de vaca cu 2-3 linguri de zahar,esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro