Cauta in 21.294 retete
... 2 oua pentru maioneza. Se taie parizerul cubulete. Castravetii murati se scurg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 oua, 6 felii groase de parizer, 3 linguri ulei, sare, piper Mod de preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cind este incins se asaza feliile de parizer una linga alta. La caldura pielita se stringe, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In fiecare cosulet, astfel obtinut, se sparge cite un ou, se presara cu sare si piper negru si se acopera tigaia cu un capac. Dupa 3-4 minute ouale sunt gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, 100 gr. sunca sau parizer, 50 gr. cascaval, sare Mod ... galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, piper, iar ... cu cascaval ras si sunca sau parizer taiat fin, pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 6-12 felii parizer, 1 lingura grasime, 50 g unt, sare Mod de preparare: Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cuib. Se sparge cite un ou in fiecare cuib de parizer, se pune cite o bucatica de unt pe deasupra si sare. Se dau la cuptor 10 minute pana se intareste albusul Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6oo gr. salam tip Parizer, 1 lingura margarina, Mod de preparare: Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si salamul Mod de servire Se serveste cu orez
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml vin alb, sec, salam, parizer, ciuperci, masline, smantana, ardei, ardei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa ... taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de ... se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taitei lati, 200 gr. mezeluri (parizer, cabanos, salam), 200 gr. telemea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. ciuperci, 3 linguri unt, 150g sunca (parizer, crenvursti), 1 pahar smantana Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine, se taie si se pun la fiert cu unt. Cind sunt aproape gata se adauga sunca taiata in cuburi. Se mai dau citeva clocote si se toarna un pahar de smantana. Se mai tin foarte putin pe masina si se servesc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 gr. sunca presata (sau parizer, bacon,), putin cascaval ras Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 2 oua pentru maioneza. Se taie parizerul cubulete. Castravetii murati se scurg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. cartofi, o lingurita unt, 1 ou, 200 gr. faina, sare, 200 gr. parizer, pesmet Mod de preparare: Cartofii se fierb si ze zdrobesc bine. Se amesteca cu unt, oul crud si faina. Se pune putina sare. Se face un sul din aluatul rezultat care se taie felii. Pe fiecare felie se pune o bucata de parizer. Crochetele se dau prin pesmet si se coc in ulei incins. Se scot pe un servetel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri ... Mod de preparare: Feliile de parizer se curata de coaja si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 4 felii parizer, 50 g unt, sare, gogosari sau castraveciori Mod de preparare: Se pun in grasimea incinsa feliile de parizer (fara a li se scoate pielita de pe margine), pana se string ca niste castronele. In fiecare felie se sparge cite un ou. Cind ouale se intaresc putin, se pune deasupra lor cite o bucatica de unt si putina sare. Se tin la cuptor pana ce ochiurile sunt gata. Mod de servire Se servesc calde, garnisite cu feliute subtiri de gogosari si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smantana ... . Mod de preparare: ^unca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, o lingurita faina, 10 gr. margarina, sifon, 150 gr. sunca slaba sau parizer Mod de preparare: Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Mod de servire Inainte de a fi servite, clatitele pot fi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. parizer taiat in 6 felii, 1/2 lingura untura, 1 lingura unt, 250 ... Mod de preparare: Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Parizerul se pune intr-o tigaie si se prajeste pe ambele parti. Feliile vor lua forma unui cuib in care spargem cate un ou pe care punem sare, piper si o felie de cascaval. Se lasa sa se coaguleze ouale sub capac si la servit se presara cu patrunjel verde tocat. Se servesc cu salata de rosii. - 2 oua, 2 felii de parizer, 2 felii de cascaval, sare, piper, patrunjel verde tocat, putin ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro