Cauta in 21.294 retete
... .In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le ... pe care intindem compozitia de branza,o rulam si o punem intr-o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Diferiti de papanasii pe care-i mancam prin restaurante sau pe care ... in tigaie ca gogosile, acesti papanasi copti in cuptor o sa vi ... nou. Se lasa compozitia de papanasi la rece pentru o jumatate de ... ! Sunt extraordinari de buni, imi plac mai mult decat papanasii traditionali ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Copilul Tau 0-3 ani" Astia sint papanasii pe care ii mancam de ... rezist :))) Ingrediente pentru o portie: - 400 g. branza de vaci - 2 oua - un praf ... - 50 g. unt - 100 g. smantana - 80-100 g. zahar - apa pentru fiert papanasii Branza de vaci se amesteca cu grisul, sarea si oul (trebuie ... la cateva luni :) P.S. Daca folositi branza dulce la punga (de 500 ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... placinta ciobanului , alivencile sunt de fapt niste placinte cu branza de oi si malai , o delicatesa din bucataria traditionala moldoveneasca. Se servesc ... smantana grasa, o adevarata desfatare pentru papilele gustative ! Ingrediente 400 gr branza oi 100 gr smantana 100 gr malai 5 oua 50 gr unt ... sare Mod de preparare Sfaramitam branza cu furculita sau daca e mai ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute. Se scurg si se servesc fierbinti cu unt. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (30 ml); imediat, se asaza papanasii, unii linga altii, citi incap ... inca 1-2 linguri cu untdelemn, ca papanasii sa nu se lipeasca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr macaroane, 3 linguri branza de oi, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se asaza macaroanele si se coace pana se rumeneste Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foarte mare la bebele nostru, papanasii din branzica proaspata de vaci ... 6 luni. Ingrediente: - 200 gr de branza proaspata de vaci (eu folosesc ... ) de zahar brun Amestecam intai branza de vaci si galbenusul de ... bilute. Daca e prea cremoasa (cand branza de vaci mai cremoasa, cum e branza Milli, de exemplu), mai puneti o jumatate de lingurita de gris ... -15 minute in apa clocotita....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 1/2 pahar apa, 1 1/2 pahar lapte, 3 linguri branza de oi rasa, malai, sare,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau ... ! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu 3-4 linguri de ... ultima foaie punem compozitia de branza dulce si rulam foile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanila, esenta de rom ... . Se aseaza un strat de branza (1/2 din compozitie), apoi se aseaza ... . Se pune si restul de branza, iar deasupra restul de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa adaugam sare)....
Reţetă de pe retete.eva.ro