Cauta in 16.331 retete
Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe, etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smintina in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat. - Pui tineri mai marisori, faina, ou, pesmet, sare, ulei sau untura. Garnitura: ciuperci, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca praful de curry cu ghimbirul, scortisoara, sarea, piperul, pesmetul si migdalele taiate. Se spala bucatile de carne, se zvanta, se dau mai intai prin oul batut usor si pe urma prin amestecul de pesmet si condimente si se prajesc circa 8 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca. Perele curatate de coaja si seminte se fierb circa 3 minute - cu capac - in putina apa clocotita. Se amesteca uleiul ramas in tigaie cu amidonul, se adauga...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ambele parti. Se obtine calamar pane si serveste cald cu felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou (bine batut cu furculita, pana cand se face putina spuma ... se prajesc pe ambele parti pana ce se rumenesc si cascavalul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou prin ou. Se prajesc in grasimea bine incinsa. Se servesc fierbinti cu diferite garnituri,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se prajeste pe ambele fete pana se rumeneste frumos. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi. - 6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Se servesc calzi sau reci. - 1 kg dovlecei mai tineri, usturoi, 2 oua, patrunjel, condimente. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul, taiat felii de grosimea unui deget, se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte. Se serveste imediat. - 12 felii cascaval, 1-2 oua, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ----------------------------2% Aluat total 879-----------------------194% PERFIL DEL PAN: Dia 1: -8-12 horas para ... min hornear a 180?C Formula porcentual del panadero: Harina de fuerza bio ... , mac sau ce dorim. Elaboracion del pan: Pre-fermento con 60 ... , dam sa framante la viteza 1 pana se amesteca ingredientele, oprim, acoperim ... 2,5. Daca framantam cu mana, framantam...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... increderea. La receta de este pan es de un libro de ... que nos aporta Hilmar sobre este pan, segun este articulo el pan fue creado por el panadero Jacques Duval en la ciudad ... nos la aclara. Es un pan que aparte de lucir muy ... -un castron aprox 1h sau pana cand sia dublat volumul. Se ... se ardea pe deasupra. Este pan necesita un prefermento, eso significa ... un dia al que...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Este al doilea panetton pe care il fac in viata mea... si este facut fara adrojdie, are ca ferment drojdia mea naturala, facuta doar din apa si faina, in schimb nu are nici lactate. Este un proces destul de lung dar merita, iese un panetton foarte bun si pufos, nu are multe grasimi nu are unt sau margarina, are doar 15 gr manteca de cacao... dar cata manteca de cacao consumama cand mancam ciocolata? Nu mai zic nimic, doar ca pregatind reteta asta, m-am convins ca aproape toate retetele de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... a mi, que se puede hacer pan con masa madre , copiando una receta de pan con levadura de panadero. Y aqui la prueba... esto ... . Aici painea taiata a doua zi. Aqui el corte del segundo dia ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... impreuna cu morcovii taiati rondele pana cand acestia din urma lasa ... leaf potatoes cream parsley In a pan fry the onion together with ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 125 gr ciruelas secas cortadas del tamano de las pasas de ... coacem aprox 15-17 min, pana obtine culoare dorita, cu cat ... cand adaugati oul si apa, pana cand adaugati faina, dupa care ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si lasati-l sa se incinga pana la 180 de grade. Pregatiti ... pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati samburii. Aluatul este unul ... rand ouale, amestecand (cu rabdare :)) pana se dizolva zaharul. Amestecati faina ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com