pan del doge
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
prajiitura cu visine la hot pan, hot pan, retete hot pan, hot pan retete cu carne, pandi pan, hot pan cartofi, foi de pandi pan, ricetta pan di spagna per 16 persone, pan din span, pan cakes
Se curata bine urzicile,se spala si se pun intr-o oala la fiert,se da doar un clocot,apoi aruncam apa ,le clatim bine cu apa rece si le tocam marunt,Separat batem ouale spuma peste care adaugam sare dupa gust si putin piper macinat,apoi adaugam urzicile tocate ,le mai batem un pic si le punem in tigaie la prajit,lasam sa se face o foaie pe care o intoarcem si pe partea cealalta,taiem forme dupa bunul plac si asezonam cu legume din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie ... si se serveste cu pestele pane. Este o reteta bavareza. - 150 g file ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine-3,6 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
INGREDIENTE: 2 dovlecei 3 oua 2 linguri faina PREPARARE: Taiem dovleceii felii mai groase, ii condimentam cu sare si piper. Separat batem ouale cu 2, 3 linguri de faina. Dam feliile de dovlecei prin amestecul de ou cu faina si le prajim in ulei incins. Sunt foarte buni si reci, ii putem servi cu mujdei de usturoi. Sa aveti pofta!
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
se aleg pui tineri, mai marisori Mod de preparare: Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Mod de servire Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smantana in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de iaurt cu ananas si crema ciocolata cu zmeura-8kg- impreuna cu cel suplimentar.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
6 cotlete de porc, 2 oua, 2 linguri untura, 2 linguri faina, piper, sare, pesmet Mod de preparare: Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic. Mod de servire Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
9 cartofi mari, 3 oua, 2 linguri de pesmet, 170 g unt sau ulei, 1 lingurita de sare Mod de preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata si se lasa sa se raceasca. Se taie felii groase de 1 cm, se presara cu sare, se trec prin ou, pesmet si se rumenesc in grasime.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Apoi bucatile de carne se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in uleiul infierbintat; se mentin la cald pina la servire. Mazarea fiarta se soteaza in 1/2 din cantitatea de unt adaugindu-se si zaharul. Morcovii se curata, se spala, se fierb si se taie rondele apoi se soteaza in ulei, cu putina apa. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint gata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe, etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa. Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smintina in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat. - Pui tineri mai marisori, faina, ou, pesmet, sare, ulei sau untura. Garnitura: ciuperci, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca praful de curry cu ghimbirul, scortisoara, sarea, piperul, pesmetul si migdalele taiate. Se spala bucatile de carne, se zvanta, se dau mai intai prin oul batut usor si pe urma prin amestecul de pesmet si condimente si se prajesc circa 8 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca. Perele curatate de coaja si seminte se fierb circa 3 minute - cu capac - in putina apa clocotita. Se amesteca uleiul ramas in tigaie cu amidonul, se adauga...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ambele parti. Se obtine calamar pane si serveste cald cu felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou (bine batut cu furculita, pana cand se face putina spuma ... se prajesc pe ambele parti pana ce se rumenesc si cascavalul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou prin ou. Se prajesc in grasimea bine incinsa. Se servesc fierbinti cu diferite garnituri,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se prajeste pe ambele fete pana se rumeneste frumos. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro