Cauta in 16.330 retete
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pescobitoare nu ramân urme dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ouale, avocado, rosiile, ceapa, sarea si piperul într-un bol. Adauga apoi maioneza, smântâna si zeama de lamâie si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sau branza dulce si smantana) 2 oua fierte ceapa verde piper Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu pasta de branza si oua fierte de prepelita. Se alterneaza ... , bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita, se infasoara in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si otet, apoi amestecam Transferam pe un platou. Dam 10-15 minute la rece inainte sa servim
Reţetă de pe retete.eva.ro
... subtia putin sosul. Celelalte doua oua si albusurile ramase se toaca ... se serveste. - 4 legaturi ceapa verde, 4 oua, 4-5 linguri ulei, 1/2 lamiie sau 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toarna peste gulii si oua. Se presara cu pesmet, se ... tot), sare, 100 ml otet, 4 oua, unt pentru forma, 250 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Conopida se fierbe in apa cu sare si apoi se desface buchetele. Se pune intr-un castron. Ouale fierte tari se decojesc si se taie felii subtiri sau se toaca marunt. Se pun peste conopida. Maslinele se taie bucati si se amesteca cu legumele. Se condimenteaza si se toarna smintina. Se amesteca usor pentru a nu se sfarima. Se serveste imediat. - O conopida mare, 4 oua, 150 g smintina, 10 masline, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu patrunjel verde si masline. - 6 oua, 30 gr. unt, o lingura sunca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro