Cauta in 21.052 retete
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rotunde, 1 ceapa tocata, maioneza din 2 oua, 1 pahar ulei, zeama de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1 creier, 150 g smantana, verdeata, 50 g unt, sare Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata. Se umplu ouale, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu smantana si restul de unt si se dau la cuptor 25 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 6 rosii potrivit de mari, 100 gr. unt, 1 lingura faina, 100 gr. sunca, 100 gr. cascaval, 1 pahar lapte Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se pune sare peste ele. Se umplu cu ouale fierte si tocate impreuna cu albusul, amestecate cu cascaval ras, sunca si cu sosul alb, preparat din unt, faina si lapte. Se dau la cuptor. Mod de servire Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: 9 oua se fierb tari si se ... , dar nu este obligatoriu. Pe oua se presara putina sare si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3-4 castraveciori murati (marunti), 1 lingurita mustar, 150 g maioneza, 50 g smantana, 2 varfuri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 6 linguri ulei, 3 linguri zeama de lamiie, 2 lingurite mustar, 2 linguri smantana ... Mod de preparare: Se fierb 6 oua tari, se pun in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 4 buc. cartofi mari, 250 gr. ficat, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... untura sau unt, sare, piper, 3 oua, putin pesmet Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt Mod de preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sunt frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat. Mod de servire Se pot servi si calde, si reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 250 gr. spanac, 100 gr. macris, 100 gr. unt, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, o lingurita cu varf de mustar, o lingura zeama de lamiie, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com