osul amar fotografii
Pagina 4 din 5
... de vita impanata si un os cu sita sau cu maduva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. aluat frantuzesc, 2 kg. carne, 1 os cu maduva, 1 ou, 2 buc. morcovi ... , 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dulci, fin macinate, 60 g migdale amare macinate, 60 g zahar pudra, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dulci, fin macinate, 60 g migdale amare macinate, 60 g zahar pudra, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Pentru crema: 250 g ciocolata neagra amara, 300 ml lapte, 4 galbenusuri, 75 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carne de vaca (1 kg cu os sau, cind carnea nu are ... , 3/4 kg si, separat, un os cu maduva), 1 morcov, 1 pastirnac, patrunjel, o frunza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca(pulpa sau cu os), 1 radacina telina, 1-2 patrunjei, 1 morcov, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1/2 kg pulpa de vita fara os, 125 g maduva, 1 lingura gris, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 500 g rasol de porc fara os, 400 g praz, 50 g unt, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc ... de preparare: Se alege un os de rasol cu sita si ... , si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se ... fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de piept de pui fara os si fara piele, batuti ca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr. piersici, 2 mere, 2 pere, 250 gr. struguri, 2 linguri cirese amare, 1 pepene galben mic, 250 gr. zahar pudra, 1 paharel rom, 250 gr. frisca Mod de preparare: Pepenele, merele si perele se curata de coaja, se scot simburii sau semintele, se taie felii sau cuburi mici si se amesteca cu ciresele fara simburi si boabele de struguri. Se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se pun la rece pentru 1-2 ore Mod de servire Se serveste in cupe decorate cu frisca si o cireasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cesti zahar, 1/4 lingurita sare, 1 ceasca nuci, 2 lingurite unt, 1/4 ceasca miere, 1 tableta de ciocolata amara, 1 ceasca lapte Mod de preparare: Se fierbe zaharul, ciocolata, sarea si laptele timp de 5 minute. Se adauga mierea si mentinem amestecul pe foc. Se adauga untul si dam totul de o parte pana ce se ingroasa putin. Se bate pana se obtine o crema. Se adauga nucile si punem amestecul intr-o tava. Cind pasta s-a intarit putin, se poate taia in felii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml lapte, 75 g ciocolata neagra amara, 75 g zahar tos, 75 g cacao ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pepene galben mic, 1/4 kg piersici, 1/4 kg mere, 1/4 kg pere, 1/4 kg struguri, citeva cirese amare, 1/4 kg zahar, 1 cescuta rom, 1/4 kg frisca Mod de preparare: Fructele se spala, se curata de simburi si de coaja, dupa caz, se presara cu zahar , se stropesc cu rom si se dau la rece pentru cel putin o ora. Alaturi de fructele crude se pot adauga in salata fructe din compoturi. Mod de servire Se servesc in cupe, decorate cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 1,5 kg carne de berbec, fara os, 400 ml ulei, foi dafin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pulpa de vitel (sau fara os), 6 vinete potrivite, 250 g rosii coapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro