osul amar foto
Pagina 5 din 5
Presaram ossobuco cu sare si piper, apoi le trecem prin faina. Scuturam excesul de pe ele. Prajim ossobuco in uleiul incins, pe ambele parti, pana sunt usor rumene. Le scoatem din tigaie. Adaugam untul in tigaie si apoi legumele (ceapa, telina, morcovul) taiate cubulete mici. Le calim un pic pana se inmoaie. Adaugam vinul si fierbem cca 2 minute sa se evapore alcoolul. Adaugam carnea inapoi in tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu furculita si supa (poate fi si supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot se introduce carnea taiata in bucati. Dupa 5 minute se rastoarna totul intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Intr-o oala cu 3 l apa se pune carnea, zarzavatul tocat marunt, 1 lingurita sare si cateva boabe de piper. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand carnea este aproape facuta. Se adauga pasta de tomate si orezul spalat, iar dupa inca 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se lasa sa dea in clocot, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 1,5 kg cotlet de porc (fara os). Pentru marinata - 3 linguri sos de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 1,4 kg piept de pasare, cu os, 6 cesti apa, 2 legaturi tulpini de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne de pui cu mult os, de vaca sau vitel, morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1 kg carne de vita cu os, 1 ceapa, 1-2 radacini patrunjel, 1-2 morcovi, 1/2 telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de piept de pui (fara os sau piele), batut ca pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intreaga cotlet de porc fara os (cca 1 kg), sare, piper, 5 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg pulpa de vita fara os, 125 gr. maduva, 1 lingura gris ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 2 l apa, 1 l bors, 500 g carne cu os, 100 g slanina, 1 morcov mic, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... paine. - Cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana. - 1,2 kg carne grasa cu os, 1/2 telina, 1-2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca într-un bol uleiul de masline, sosul de maioneza, sosul Worcestershire, rozmarinul, sarea, zeama de lamâie, otetul, piperul si zaharul. Pune bucatelele de carne în bol si amesteca bine. Acopera si lasa la frigider timp de 30 de minute. Încinge gratarul, apoi înfige bucatelele de pui pe betele pentru frigarui si arunca sosul în care le-ai marinat. Unge gratarul cu putin ulei si asaza frigaruile. Lasa-le timp de aproximativ 15 minute sau pâna când carnea este bine facuta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topim mai intai ciocolata.puneti ciocolata intr-o craticioara pe baie de aburi si mestecati pana se topeste. Cand ciocolata este topita complet punem cu o lingurita in formele inimioare . Dam la frigider sa se intareasca. Punem o parte din ciocolata ramasa in strat subtire in forma inimioara mare avand grija sa o intidem uniform pe toata suprafata.Dam la rece. Preparam intre timp crema astfel : Batem spuma untul cu zaharul pudra. adaugam laptele praf si cocosul si omogenizam. Scoatem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici. Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac chiftelutele,asa:se ia cam 1 lingurita din compozitie,in mina;se face ca un disc de cca 6-7 cm,diametru;se pune in mijloc o maslina,apoi se inchide(ca galustele cu prune),se formeaza chiftelele,rotunde,cam cit o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ce da un clocot se arunca apa si se spala carnea si se pune iar la fiert,dupa ce se fierbe se strecoara zeama si se inlatura oasele apoi taiem carnea bucatele mai micute.Punem la fiert iar zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana de legume,cand cartofi sunt fierti adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa mai traga un clocot doua apoi inchidem focul si presuram patrunjel verde deasupra ,se serveste cu ardei iuti. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul de tort se taie in 3 parti egale si fiecare in parte se insiropeaza cu amestecul de cafea, lapte si esenta de rom si lingurita de zahar. Frisca lichida se aduce aproape de puctul de fierbere, pe baie de aburi si apoi se omogenizeaza cu ciocolata, care in prealabil a fost maruntita. Acest amestec se lasa la racit si apoi se mixeaza energic, obtinandu-se astefel un ganache delicios de ciocolata amaruie. Blatul de tort insiropat se umple cu ganache-ul si apoi cu ajutorul unui cutit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingeti cuptorul la temperatura cea mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta de taiat, cu pielea in jos. Folosind un mojar, o rasnita de cafea sau un bol de metal si un sucitor, zdrobiti semintele de fenicul impreuna cu ardeiul iute si sarea gema, pana obtineti o pulbere fina, apoi adaugati foile de dafin rupte bucatele si zdrobiti-le si pe acestea.Adaugati coaja de lamaie. Presarati acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet. Rulati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea in bucati mari. Se curata morcovii si se taie bastonase. Se curata cepele si se infig cite doua cuisoare in fiecare din ele. Se curata prazul de partea verde, se curata ramurile de telina de fibre cu un cutit si se leaga totul in snop impreuna cu ramurile de cimbru si foaia de dafin. Intr-o oala se pune carnea, morcovii, ceapa, snopul de telina cu praz, si cateii de usturoi curatati, se acopera totul cu apa, se sareaza si se pune la fiert. Se spumuieste bine si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro