Cauta in 21.294 retete
... , 2 buc. pulpe (fara pielita si os), sare, piper, 80 gr. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. cotlet de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4,5 piepti de pui fara os si grasime, 1 cana de sos de soia, 1 cana de ketchup Mod de preparare: Se amesteca sosul de soia cu ketchup-ul intr-o oala, la foc mic, dupa care se introduce pieptul de pui. Se lasa la fiert cca.30 de minute (sau pana cind este pieptul de pui fiert).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui fara piele si os, 3 felii piine, 5-6 morcovi, 1 ceapa,1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vita impanata si un os cu sita sau cu maduva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. aluat frantuzesc, 2 kg. carne, 1 os cu maduva, 1 ou, 2 buc. morcovi ... , 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dulci, fin macinate, 60 g migdale amare macinate, 60 g zahar pudra, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dulci, fin macinate, 60 g migdale amare macinate, 60 g zahar pudra, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Pentru crema: 250 g ciocolata neagra amara, 300 ml lapte, 4 galbenusuri, 75 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carne de vaca (1 kg cu os sau, cind carnea nu are ... , 3/4 kg si, separat, un os cu maduva), 1 morcov, 1 pastirnac, patrunjel, o frunza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca(pulpa sau cu os), 1 radacina telina, 1-2 patrunjei, 1 morcov, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1/2 kg pulpa de vita fara os, 125 g maduva, 1 lingura gris, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 500 g rasol de porc fara os, 400 g praz, 50 g unt, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc ... de preparare: Se alege un os de rasol cu sita si ... , si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se ... fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. piersici, 2 mere, 2 pere, 250 gr. struguri, 2 linguri cirese amare, 1 pepene galben mic, 250 gr. zahar pudra, 1 paharel rom, 250 gr. frisca Mod de preparare: Pepenele, merele si perele se curata de coaja, se scot simburii sau semintele, se taie felii sau cuburi mici si se amesteca cu ciresele fara simburi si boabele de struguri. Se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se pun la rece pentru 1-2 ore Mod de servire Se serveste in cupe decorate cu frisca si o cireasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com