Cauta in 21.292 retete
1 kg ciuperci, 2 cepe mari, o telina mare, 2-3 morcovi, sare, piper, foi de dafin. Mod de preparare: Telina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin. Se pune ceapa tocata fin. Ciupercile se fierb 20 min in apa cu sare. Se lasa la scurs si se toaca marunt. Se pun peste celelalte legume si se lasa pe foc pana se moaie. Se condimenteaza. Mod de servire Se servesc reci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
4 oua, 250 gr. zahar, 200 gr. nuci macinate, 1 plic zahar vanilat Mod de preparare: Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sunt usor aurii, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/4 kg spanac, 100g unt, 1/2 litru lapte, 1 lingura faina Mod de preparare: Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
https://divainbucatarie.ro/2011/03/14/pateu-de-ficat-cu-lapte-si-coniac/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 buc. morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, 1 buc. cartof, 1 buc. rosie, 2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pana se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara. Mod de servire Se serveste cu verdeata tocata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 200 gr. unt, 16 gr. sare, piper, 8 catei de usturoi, 1 foaie dafin, cimbru, patrunjel Mod de preparare: Se pune la fiert apa, impreuna cu untul, sarea, putin piper, usturoiul, foaia de dafin, putin cimbru si patrunjel. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 15 minute. Se trece prin sita si se serveste supa peste felii de piine prajita, presarata cu patrunjel tocat marunt Mod de servire Se pot adauga oua fierte pe feliile de piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
3 albusuri, 1 dl (88 g) zahar Mod de preparare: Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea de zahar si se bate cu telul pana se face spuma tare. Se amesteca restul de zahar, usor. Se fac gramajoare cu lingurita sau cornetul pe tava unsa sau pe hirtie pergament. Se coc la 125 grade C, timp de 45 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciocolata alta se taie bucatele si se pune intr-o punga dupa care se pune intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ca apa sa fiarba in clocot) Cicolata cu lapte se pune intr-un vas care se poate pune peste o oala cu apa firbinte(poate fi din plastic care rezistent)si se aduaga un cub de unt de cocos dupa care se pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste blat cicolata de lapte(ceea cu cacao) dupa care cicolata alba se pune intr-o punga la care se rupe un...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... respectiv.Se umplu cu ea torturi, rulade, tarte, cornete etc. - 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pana se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara. Se serveste cu verdeata tocata. - 1 morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, 1 cartof, 1 rosie, 2 linguri untdelemn, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamiie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine. Se adauga apoi 400 g faina, se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest mod nu necesita faina in plus. Aluatul se pune pe o foaie de nailon mai groasa, presarata bine cu faina si se lasa circa 10 minute, ca sa devina mai elastic si sa se intinda mai usor. In acest timp in lighenasul in care s-a preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie marunt toate fructele si se acopera cu frisca. Se serveste rece. - 600 g fructe diverse, 200 ml frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert apa, impreuna cu untul, sarea, putin piper, usturoiul, foaia de dafin, putin cimbru si patrunjel. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 15 minute. Se trece prin sita si se serveste supa peste felii de piine prajita, presarata cu patrunjel tocat marunt. Se pot adauga oua fierte pe feliile de piine. - 2 l apa, 200 g unt, 16 g sare, piper, 8 catei de usturoi, 1 foaie dafin, cimbru, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
https://savoriurbane.com/blat-umed-cu-ciocolata-reteta-clasica-cu-unt/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dezosezi carnea, bati apoi fiecare bucata cu ciocanul de snitele si o dai deoparte pana pregatesti sosul. Cureti usturoiul, il pisezi, amesteci o parte cu mierea, uleiul, mustarul si pui piper, cimbru, sare si rozmarin dupa gust. Ungi apoi bucatile de carne cu acest sos, le rulezi, le legi cu ata, le pui intr-o tava, torni peste ele o cana de apa si vinul si le dai la cuptor pentru 40 de minute. Intorci rulada pe o parte si pe alta si o mai stropesti cu sosul din tava ca sa se patrunda bine....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crochetele de peste pentru copii pregatite in casa sunt o alternativa delicioasa pentru masa copiilor. Aceasta este bogata in oligoelemente, ce ajuta la dezvoltarea imunitatii micutului. Pregateste aceasta reteta usoara si rapid de preparat spre deliciul intregii familii! Ingrediente: 115 g file de cod, dezosat 1 ou batut 4 linguri de pesmet 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se taie fileul de cod in 4 bucati. Bateti oul intr-un castron. Intindeti pesmetul pe o farfurie intinsa si ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , daca este vorba de apa simpla;astfel, compozitia va fi mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro