ornamentarea pestelui
Pagina 3 din 5
Se curata si se spala pestele foarte bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pregatesc aparatul de aburi si pun apa pana la semnul indicat. Asez pestele in tavitele speciale si ii programez timpul la 20 de minute. Se serveste cu usturoi sau diverse legume. Simplu,gatit natural si simti gustul adevarat al pestelui pregatit la aburi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... doua ore. Am imprastiat cateva ornamente din ciocolata si totul a iesit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosii. In fiecare crestatura facuta pestelui punem felii de lamaie. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se pune o maslina in gura pestelui ;-) O reteta de mare efect, foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dar cu rezultate garantate. Carnea pestelui, gatita inabusit in hartie de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bucuri cu adevarat de gustul pestelui, nu? Atunci, ce poate fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe suprafata prajiturii, am presarat ornamente din zahar si am dat ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... . Am mai adaugat si mici ornamente de ciocolata, dar nu e obligatoriu ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... gatirea - in special la cuptor - a pestelui si fructelor de mare. Stuffat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... speciala de fursecuri) Serviti-o langa ornamentele de Craciun facute de mine ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... prin textura crocanta si suculenta pestelui. In plus, puteti folosi acest ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , proaspat si aromat, este predestinat pestelui si fructelor de mare. Iata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... noi ceilalti pe langa ea :P). Ornamentele de pe tort (florile, fluturii ... Buttercream, pasta de zahar si ornamente din pasta de zahar sau ... intareste bine (cam 2 ore). Acopera cu pasta de zahar si ornamente ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... parte, in functie de marimea pestelui. Eu prajesc pestele mai mult ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... 4-5 locuri (in functie de lungimea pestelui), se stropeste cu ulei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa-i dam forme si sa o ornamentam cu fulgi de ciocolata sau ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Secretul consta in crestarea deasa a pestelui pentru a permite caldurii sa patrunda ... ]Nu introduceti sare in crestaturile pestelui pentru a nu-l sara excesiv.[/warning ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... !!! La final, ii dam voie pestelui sa inoate-n vin, hihi... ...ce ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... sub blat pentru a proteja hartia ornament, se insiropeaza bine, apoi se ... tortul cu crema ramasa si ornamente din ciocolata . Am pus tortul ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro