Cauta in 20.697 retete
Ingrediente pentru 5 portii: 2 kg crap 30 g boia dulce 300 g ceapa sare ... g ardei gras ardei iute Pregatire: Crapul se curata, se taie fileuri ... in bucati potrivite. Preparare: Capul, oasele de peste si ceapa tocata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava. - 1 crap cam de 1 kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... frumoasa. Se serveste cald. - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se curata pestele, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 minute ca sa patrunda sarea. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Mod de servire Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamiie. Se serveste cald, cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata crapul (de 1-1,5 kg), se spala si se taie bucati ... ciuperci inabusite sau arpagic inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa ... (facultativ), sare Mod de preparare: Crapul, curatat si spalat, se taie ... , la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. crap, 2-3 buc.ceapa, 2-3 buc. rosii, 1 pahar vin alb, patrunjel, 2 linguri untdelemn, dafin Mod de preparare: Pestele taiat bucati se pune intr-o tava cu untdelemn, ceapa taiata marunt, foi de dafin, verdeata, piper, 2-3 rosii curatate de pielita si un pahar de vin si se da la cuptor. Mod de servire Se poate servi rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap, 2 morcovi, 2 cepe, boabe de piper, otet, menta, 2 linguri de ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap, 7-8 cepe, 1/4 kg ulei, 2 lamii, miez de franzela, 5-6 linguri nuci pisate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata de solzi un crap de 1-1,5 kg, se evis-cereaza ... se toarna peste bucata de crap din tava. Se stropeste pestele ... si un vin alb sec. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu garnitura de cartofi fierti. - 1 crap fara cap, 1 ceasca de ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu felii de lamiie. - 2 kg crap, 1 pahar ulei, 2-3 cepe, usturoi, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de piine, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul, cu solzi, se taie pe spate. Se pune, cu solzii ... mamaliga, salata, mujdei de usturoi. - 1 crap maricel (1-1,5 kg), 2 rosii (sau in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cand in cand vasul). - 1 kg crap, 100 ml ulei, 100 grame ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... chiar in mijlocul jaraticului. Un crap mai mare, de circa 3-4 kg ... partile distantate (circa 30 cm). Crapul se unge bine cu untdelemn ... si felii de lamiie. - Peste crap in cantitatea dorita. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crapul, se spala, se scurge bine, se sareaza pe ... din tava. Dupa 3/4 ora -1 ora crapul este gata. Se poate servi cald sau rece. - Un crap de peste 1 kg, 3 cepe, 1 lingura plina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro