Cauta in 21.294 retete
... daca iese curata, inseamna ca negresa este facuta. O scoti din cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acasa, va invit sa pregatiti negresa asta. Nu este moale si ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... ?! E suficient sa te gandesti la o negresa, cu miezul ei dens si ... de minute Ingrediente: 500 grame negresa 400 ml frisca indulcita, nebatuta ... batuta pentru servire Preparare: Preparati negresa conform retetei (fara nuci si dulce de leche). [tip]Preparati negresa in tavi intinse pentru a nu iesi prea groasa.[/tip] Lasati negresa sa se raceasca si taiati ... pe foc. Puneti bucatile de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt si se tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la abur, dupa care se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se racoreasca câteva minute. Se adauga zaharul, cacaua si vanilia, amestecând bine cu ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestecând bine cu telul. la final se pune sarea si faina, amestecând pâna când se omogenizeaza toate ingredientele. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... demult, aveam o impresie gresita despre Negresa, credeam ca este o prajitura amaruie ... m-a servit cu cea mai buna Negresa pe care am mancat-o in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pregatit pentru voi un desert, o negresa sanatoasa si delicioasa ! Se face ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... negresa de post pufoasa si foarte gustoasa. Merisoarele ii dau un ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Toate ingredientele pentru blat se amesteca cu telul sau cu mixerul, iar compozitia se pune în tava la foc mediu pentru aproximativ jumatate de ora. Când e facuta, prajituta se crapa fin la suprafata. Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc, având grija sa nu se lipeasca si asteptam pâna se topeste zaharul. Se lasa la racit 4, 5 minute si se adauga 2 lg de unt/ margarina. Între timp, blatul se lasa la racit, apoi se taie marginile si bucatile ca pentru servire,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un psiholog britanic a concluzionat Ca azi e ,,Blue Monday", deci fii deprimat Altfel, il pui pe om in incurcatura Si-n plus, ai motiv sa mananci prajitura. INGREDIENTE pentru blat 200 g unt la temperatura camerei 8 albusuri 200 g de zahar 200 g faina un plic praf de copt un praf de sare 2 [&] Post-ul NEGRESA CU CREMA DE GALBENUSURI (CHINEZOIACA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Fiind in cautare de ceva dulce de servit alaturi de cafeaua din weekend, am dat peste reteta acestei brownies cu cafea . pe un site turcesc. Textura acestei prajituri este minunata: umeda la interior, dulce atat cat trebuie si cu o nota finala de aroma de cafea ce desavirseste gustul acestei prajituri. Ingrediente pentru blat: - 4 oua - 300 g zahar tos - 375 g faina - 200 ml ulei - 300 ml lapte - 4 linguri cacao - 1 lingurita praf de copt - 1 lingurita extract de vanilie (optional)...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O prajitura minunata care contine de toate, nuci, rahat, stafide, mirodenii si cacaoa reteta de Sava Laura Aluat: 1 cana de zahar (200 ml) 2 cani de faina 1 mana de nuca sau mai mult 1/2 cana ulei 3 linguri de cacao 1 cana de apa clocotita, apa minerala, suc de rodii sau lapte de soia 1 lgt praf de copt 1-2 maini de stafide esenta de rom si vanilie 1 lgt coaja de portocale si lamaie 4 linguri de gem (eu am pus 1/2 borcan de 200 ) zeama de lamaie 2-3 maini de rahat 1 lgt scortisoara 1/2 lgt...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 1 cana lapte 1si 1/2 zahar 1 cana faina 200 gr margarina 2-3 linguri cacao 1 praf copt 3 oua Mod de preparare Se pun intr-o cratita pe foc margarina,laptele . zaharul si cacao si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile,faina si praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt se scoate...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
blat: 200g ciocolata 200g unt moale 200g zahar 6 oua 1 vanilie 220g faina 1 praf de copt 1 cana nuci taiate bezea: 6 albusuri 200g zahar Ciocolata se taie marunt si se topeste pe baie de aburi. Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand mixand dupa fiecare: ouale, vanilia si ciocolata. Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si se pune in compozitia de mai sus. Se amesteca usor cu o paleta. Se toarna compozitia in tava mare tapetata cu hartie de copt. Se coace blatul la 180 de grade...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
pentru tava mare de la aragaz.... blat de cacao: 6 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, un praf de copt separam ouale, albusurile le batem spuma adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste tot zaharul incorporam galbenusurile, apoi uleiul, faina, cacaoa si praful de copt turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu ulei si presarata cu faina coacem timp de 25 de minute la 180grade, facem testul cu scobitoarea.......
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... circula pe alocuri ca prajitura negresa de post. Vezi aici si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
110 gr unt 110 gr ciocolata dulce-amaruie 2 oua 1/2 lingurita sare 155 gr zahar brun 50 gr zahar alb 1 lingurita esenta de vanilie 56 gr faina Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tapetati o forma rotunda de 20 cm cu unt si faina sau hartie de copt. Topiti untul si ciocolata la foc mic, amestecand continuu. Luati de pe foc si adaugati sare, zaharul brun, zaharul alb si vanilia. Amestecati si lasati sa se raceasca pana este caldut. Intr-un vas mare, bateti putin ouale, apoi incorporati...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
De cand am incercat prima data aceasta reteta de negresa, a ramas una dintre prajiturile preferate ale familiei. Nu e foarte dulce, nu are crema, este genul de prajitura care nu trebuie sa lipseasca de pe platourile de sarbatori. In plus, din cantitatile date iese o portie foarte generosa (folositi tava de 33 x 23 x 5 cm). Ingrediente: (folosim o cana de 250 ml pentru a cantari ingredientele) - 200g margarina Rama Maestro - 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com