Cauta in 21.294 retete
Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de cacao, sarea, praful de copt stins in otet si se amesteca bine Se unge tava cu ulei, se pune compozitia si se introduce la cuptor pentru o ora la foc potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri de zaharl, margarina, esenta de rom ,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca zaharul cu apa, se fierbe la foc mic pana se face sirop, se lasa la racit, se adauga faina si uleiul.Se amesteca bine cu telul , se pune cacao, amoniacul stins cu zeama de la lamaia stoarsa, gemul si zaharul vanilat.Se amesteca bine ,se unge tava cu ulei , se pune hartia de copt, se pune aluatul in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru glazura ,intr-o cratita se pun cate 3 linguri de margarina, zahar , apa si cacao se amesteca si se pune la foc mic si se fierb. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pentru blat 8 oua 150g zahar 100ml cafea concentrata 200g unt 180g faina 100g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pentru glazura 100g ciocolata 50ml frisca Albusurile le batem spuma tare, adaugam zaharul si continuam sa batem pana ce acesta se topeste. Turnam galbenusurile unul cate unul si amestecam bine, apoi cafeaua, esenta de rom, untul topit. La urma punem faina, praful de copt si nucile, amestecam usor si turnam compozitia de blat in tava de copt unsa cu unt si tapetata...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi am pregatit pentru voi o varianta a negresei mult mai sanatoasa, fara zahar dar in acelasi timp foarte dulce si gustoasa. ! Achizitioneaza ingredientele pentru aceasta reteta de pe SanoVita si beneficiezi de 15 % reducere adaugand codul *BUCATEPEALESE* ! Ingrediente : 1 ou 110 g banane 50 g unt cocos Sano Vita 20 g karob Sano Vita 50 g ciocolata amaruie 2 linguri miere 250 ml bautura de orez Sano Vita 150 g nuca de cocos 100 g fulgi de ovaz 50 g faina alba Mod de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Dragilor, aceasta negresa de post este atat de pufoasa, atat de ... , pe care eu am denumit-o negresa :P ...fiindca-mi seamana tare cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta, am si eu o mare slabiciune pentru ciocolata. Si voi prefera o prajitura cu ciocolata inaintea oricarui desert din lume! :) Si pentru acele zile cand nu avem chef sa construim deserturi elegante din creme de ciocolata, puteti incerca aceste negrese simple, rapide, care se conserva foarte bine si care va vor astampara oricand pofta de ciocolata. Ingrediente 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 100 gr ciocolata 100 gr unt 150 gr zahar un praf de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... care va vorbesc este o negresa cu bezea, negresa pe care mama ... de asa ceva :) Prima mea negresa a fost acceptabila, daca imi dati ... indelete. Si surpriza! Mi-a iesit negresa perfecta si nu e nici o exagerare ... sa ma apuc de lucru. Negresa mea de astazi este mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Laudele pentru negresa cu fructe confiate Nu sunt nicidecum exagerate. Taie prajitura in felii generoase Pentru experiente culinare savuroase. INGREDIENTE pentru blatul de negresa 3 oua 100 ml de lapte 75 gr de unt 100 gr ciocolata 120 gr de zahar 120 gr de faina 1 plic de praf de copt 4 mere 100 gr [&] Post-ul NEGRESA CU MERE SI FRUCTE CONFIATE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Poate ati observat ca postarile mele din ultima perioada sunt legate de ceva dulce. Si cum se apropie weekendul, azi, tot ceva dulce o sa postez. Ingrediente pentru blat: - 250 g faina - 175 g zahar - 150 g ciocolata neagra - 250 ml lapte - 90 ml ulei vegetal - 1 ou mare - 2 linguri cacao - 1 plic praf de copt Dr. Oetker - 1 lingurita extract de vanilie - sos de afine - inghetata de vanilie cu nuci si stafide Cu cateva ore inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii sau chiar cu o zi ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Laptele,zaharul si cacao se pun intr-o cratita pe foc si se fierb, amestecand mereu, pana se obtine o crema ca o smantana, dupa care se da la racit. Se freaca untul bine si se amesteca cu crema de cacao. In compozitia cu unt se adauga cate un galbenus, frecand bine dupa fiecare, apoi nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat, iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca de usor cu o lingura de lemn. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, apoi se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am gandit ca anul acesta sa-i servesc lui Mos Craciun, dimineata, linga cafea, un brownie plin de fructe si acoperit cu un Royal Icing dulce acrisor. Ingrediente pentru blat: - 3 oua - 250 g zahar brun - 150 g unt - 75 ml unt de cacao - 200 g faina - 20 g cacao - 100 ml iaurt - 50 g migdale zdrobite - 100 g stafide - 100 g cirese confiate - 100 g coaja de portocale confiate - 150 g afine congelate - 200 g cirese congelate - 1 lingurita amestec de condimente ghimbir cu coaja de portocala -...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
500g zahar 250g unt 100 g cacao 150 ml lapte 4 oua 100g nuci macinate taiate grosier 200g faina 1 plic praf de copt Se pune la fiert zaharul, untul, laptele si cacaoa. Cand incepe sa fiarba se da deoparte. Se opresc 15 linguri pentru glazura, restul compozitiei se lasa la racit. In acest timp se bat albusurile spuma. In siropul racit se incorporeaza pe rand si in ordine: galbenusurile, faina, praful de copt, albusurile si nuca. Compozitia se toarna in tava (30/21cm) si se coace la 180 grade...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... incercati aceasta reteta deosebita de negresa cu mascarpone. Prajitura este usor ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Usor de preparat, aceste prajiturele sunt aromate, gustoase si au un "design" atractiv! Ingrediente si cantitati: 500 grame de ciocolata pentru gatit 3/4 ceasca cu unt sau margarina 2 cesti cu zahar 3 oua, batute 1 lingurita cu esenta de vanilie 1 ceasca cu faina 1 ceasca cu alune macinate 1 borcanel cu crema de bezea 400 grame de ciocolata alba Mod de preparare: 1. Topeste ciocolata pentru gatit si untul intr-un vas, la foc mic. Ia vasul de pe foc si adauga zaharul. Lasa compozitia sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE DA DRUMUL LA CUPTOR LA FOC MIC; SE SPALA LAMIIA SI PORTOCALA SE STERGE SI SE RADE PE RAZATOAREA MICA SE PUNE DEOPARTE; NUCA M-AM UITAT PRIN EA AM PISAT-O CU SUCITORUL SA FIE MARUNTA SE PUNE DEOPARTE PREGATIM O CESCUTA DE APA RECE O CESCUTA DE ULEI O CANA DE ZAHAR SI 2 CANI DE FAINA SE SEPARA ALBUSURILE SE PUN INTR-UN CASTRON MARE GALBENUSURILE SE PUN INTR-O FARFURIE ADINCA SE BAT CU TELUL ALBUSURILE DUPA CE AM PUS SUC DE LAMIIE SI UN PRAF DE SARE SE BATE O SPUMA TARE APOI AM AMESTECA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De cand am vazut prajitura asta mi-a placut foarte mult mi-am zis ca am o sa o fac si eu si uite ca acum i-a venit randul. Este o prajitura foarte fina si de gust nu mai zic.....este delicioasaaaaaa!!! Si-a castigat un loc binemeriatat in categoria "favorite" !!! blat 120g ciocolata 100g unt 3/4 cana zahar 1 plic zahar vanilat 2 linguri cappuccino 2 oua 1/2 cana faina 1/2 cana nuca macinata 1/2 plic praf de copt o priza sare (1 cana=200ml) (tava de 20/36cm ) Pentru blat: se topeste la foc mic...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Blatul: 350gr.Zahar 250gr.Unt 2 linguri Cacao 125ml Lapte 4 Oua 120gr.Nuca/Alune 180gr.Faina 1Praf de copt 50gr.Cacao(pt glazura)(eu am pus doua linguri cu virf) Zaharul+untul+laptele si cele 2 linguri de cacao se topesc pe foc mic amestecind continu pina se topesc.Din compozitie asta se opresc 15 linguri si se lasa la racit complect. Se separa cele 4 oua .Cele 4 galbenusuri se adauga in copozitia complect racita unul cite unul amestecind continu pina se incorporeaza bine. Separat se bat tare...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Prajitura Negresa pentru copii este o prajitura ce poate fi pregatita fara ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
E minunat, cand te trezesti, Sa ai o prajitura la cafea. Asa negresa buna nu gasesti Nici macar in Africa! INGREDIENTE pentru blat 200 gr ciocolata dark 100 gr unt 100 gr zahar 75 gr faina 1/2 praf de copt 3 oua 400 gr visine proaspete (fara samburi) pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte [&] Post-ul NEGRESA CU VISINE SI GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 ou, o cana zahar, 1/2 cana ulei, o cana de lapte, 2 cani faina, o lingura bicarbonat, 3 linguri cu gem, 3 linguri cacao, Mod de preparare: Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele si gemul. Se amesteca 10 minute. Se adauga cacaua, bicarbonatul si faina. Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Prajitura fierbinte se unge cu glazura de ciocolata si se presara cu fulgi de cocos. Se taie rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com