Cauta in 21.294 retete
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pieptul de pui in felii subtiri,se presare sare si piper pe deasupra. 4 oua se bat intr-un castron cu putina sare si piper,se adauga treptat faina,apa minerala si se amesteca pana se obtine o consistenta cremoasa,fara cocoloase. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga,apoi fiecare felie de piept de pui se scufunda in compozitie si se pune in uleiul incins. Separat se curata usturoiu, se toaca marunt si se freaca cu putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o lamaie 2-3 catei de usturoi dati prin razatoarea fina 2 lingurite ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... aurii. Adauga peste cateii de usturoi tocati, ceapa taiata marunt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 pui, o lingura untdelemn, 2-3 buc. rosii, o lingurita bulion, 1 buc. ceapa, o lingurita faina, patrunjel, o capatina usturoi Mod de preparare: Puiul taiat in bucati se fierbe cu ceapa. Cind este aproape fiert se adauga rosiile curatate de pielita si taiate in felii sau bulionul, faina desfacuta in putina apa, verdeata si usturoiul si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole verde, 1 capatina usturoi, 100 g masline negre, o legatura marar, o legatura patrunjel, ulei, otet aromat, un praf de busuioc, oregano, boia iute sau dulce Mod de preparare: Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera cu capac pana se raceste. Mod de servire Se serveste ornata cu masline negre si,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încalzeste cuptorul si asaza o tava în care se pune prazul, usturoiul si conopida cu o lingura de ulei, sare, piper si nucsoara si se lasa la cuptor aproximatix 25-30 de minute, pana când conopida se înmoaie si capata o culoare maronie. Scoate tava din cuptor si asaza prazul si conopida într-o oala. Adauga supa de legume si foile de dafin. Dupa ce s-a racit usturoiul, pune-l în vas, alaturi de conopida. Pune vasul pe foc si lasa-l la fiert. Redu temperatura si lasa-l la foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 conopida mare sau 2 mai mici, 2-3 linguri ulei,2-3 linguri otet (zeama de lamaie), 1-2 lingurite mustar, sare, piper, marar. Mod de preparare: Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind este gata, se scurge si se pune in salatiera. Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt. Se toarna sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . salata, 1 buc. ceapa, 7-8 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 50 gr. slaninuta ... fiert ceapa si 3-4 catei de usturoi, tocati marunt. Cind sunt aproape ... feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s-au rumenit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 rosii, 2-3 catei usturoi, sare, piper, ulei sau iaurt-crema Mod de preparare: Se taie rosiile foarte marunt, cubulete, ca sa lase cat mai multa zeama (atentie - trebuie sa fie foarte reci). Se toaca usturoiul si se piseaza ca pentru mujdei, si se pune peste rosii. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Deasupra, se toarna uleiul sau iaurtul-crema si se amesteca. Mod de servire Se serveste, cu piine prajita fierbinte, ca aperitiv sau gustare, la bere
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste, 4-5 cepe, 1 catel de usturoi, sare, piper, 1/2 lamiie, 1 lingura hrean ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o ceapa, 4-5 buc. rosii, 5-6 catei de usturoi, 1 dl ulei, sare, piper Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie sau otet, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si se toaca bine. Cind vinetele tocate s-au racit, se combina cu maioneza, usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se pun vinetele pe platou si se decoreaza cu felii de rosii si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii, ulei, sifon Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o legatura de patrunjel, 8 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 4 cepe ... ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ceapa se taie marunt si se pune in ulei sa se caleasca putin, se adauga pastaile spalate si taiate de 3 cm. Se adauga apa cat sa fie la nivelul pastailor si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte, se adauga rosia curatata si taiata marunt. Se lasa sa fiarba pana sunt pastaile moi. Se adauga delikat dupa gust si mujdeiul de usturoi exact in momentul in care stingem focul. Se acopera si se lasa sa stea innabusit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde, 1/2 kg. rosii, 1 ceapa, 5-6 catei usturoi, 4-5 linguri ulei, pesmet, sare, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. cartofi, o capatina de usturoi, o ceasca de ulei, o ceasca apa minerala, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata. Usturoiul se curata, se piseaza, se freaca cu ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se incalzesc. Mod de servire Se servesc fierbinti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com