Cauta in 16.201 retete
... pregnant decat restul carnii de porc, aceasta bucata de carne se ... in evidenta muschiul fraged de porc si ii da un aer ... . Portii: 3 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 1 bucata muschiulet de porc (600-700 grame bucata ... de grade. Curatati si tocati ceapa si salvia. Taiati muschiuletul de porc in bucati potrivite (cam 2/per portie). Asezonati carnea cu ... balsamic....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ardeii umpluti cu varza, aceste muraturi in muraturi, in care ingredientele ... merg bine cu fripturi de porc, dar si cu ostropelul sau ... uscat, intunecos si rece. Ardeii umpluti cu varza se pot consuma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... magic, am revenit cu un porc la cuptor si cartofi natur. deci cu, nu ca un porc la cuptor, ca ma astept la gluma asta. pentru porc la cuptor, am avut nevoie de ... , patrunjel verde, usturoi, carne de porc, si niste vin rosu pe ... locuri in carne, si am umplut cu chestia de mai sus ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de o reteta nemaipomenita de ciupercute umplute, reteta pe care v-o prezint si ... orice fel de friptura: de porc, vita , pui etc. Asadar ingrediente ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos ... cu unt si cascaval. - 1.5 kg muschiulet vitel, 250 ml vin alb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g faina, untdelemn, 400 g carne de porc, 60-100 g orez, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza ... verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (sau alti carnati), 5 masline verzi umplute cu ardei, sare, boia dulce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro