Cauta in 20.697 retete
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ... , piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
750 gr. carne tocata de porc, 1 kg. piept de pui fara ... : Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin 2. Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute 3. Ceafa de porc cu usturoi 4. Friptura de porc cu chutney picant de visine 5. Friptura de porc cu crusta de verdeata 6. Friptura de porc cu sos de ciuperci si cardamon 7. Friptura de primavara 8. Friptura de porc cu dulceata de pere 9. Friptura de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina ... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 gr. carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 ... ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc (100 ml la Kg de ... , sau mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g carne frageda de porc, o felie subtire de franzela, un ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ... patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com