Cauta in 16.201 retete
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin 2. Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute 3. Ceafa de porc cu usturoi 4. Friptura de porc cu chutney picant de visine 5. Friptura de porc cu crusta de verdeata 6. Friptura de porc cu sos de ciuperci si cardamon 7. Friptura de primavara 8. Friptura de porc cu dulceata de pere 9. Friptura de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc (100 ml la Kg de ... , sau mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poftiti dovlecei umpluti! Azi le dedicam o oda Sunt gustosi si-asa ... gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat ... si pus capacele (deasupra dovleceilor umpluti) Plan de lucru Amestecam intr ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... timp pazu-i taman bun di umplut asa ca am purses in targ, am umplut paneru cu seli trebuinsoasi, mi-am atarnat sortu ... tocata (amestec din vita si porc) fo' 200 gr masline (s-au ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mari, 600 grame pulpa de porc, 100 grame nuca, cimbru, o lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marime mijlocie, numai buni pentru umplut cu carne. Tot de aici ... g orez - 400 g carne tocata de porc - 1 ceapa - 1 ou - sare, piper - 1 crenguta ... o temperatura de 250 grade. Ardeii umpluti cu carne se servesc fierbinti ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie muschiul de-a lungul in 3 bucati fara a se patrunde la capatul gros. Se ia o fisie de cascaval, firul de usturoi si se impleteste o coada, se condimenteaza cu mirodenii si se prajeste sau se frige. Se serveste cu garnitura. - 1 muschiulet, cascaval, 1 fir usturoi, sare, mirodenii pentru friptura. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti ... de tocat tubul special pentru umplut carnati. Intestinele, bine curatate si ... afuma. - 1 kg de carne de porc, 150 g slanina, 1 capatana de usturoi ... mirodenii pentru carnati, intestine de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alternative la vesnica friptura de porc si de pui... Cum ar fi acesti ardei umpluti cu fasole si orez, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro