Cauta in 16.331 retete
Curatam cartofii, ii spalam si ii fierbem. Din ei facem un piure peste care adaugam morcovii dati prin razatoare, margarina si sarea. Ceapa o calim in ulei incins. Peste ea adaugam soia, o cana cu apa si legatura de marar tocata marunt. Amestecam pana ce soia se umfla. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina sau pesmet. Putem folosi si hartia de copt pentru a evita ca mancarea sa se lipeasca de tava. Adaugam un strat de piure, apoi umplutura de soia. Catelul de usutroi se zdrobeste si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Deasupra se toana un amestec facut din ou batut ca pt omleta amestecat cu branza rasa. Se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pai da, pentru ca la mine e inca iarna si zapada multa, asa ca se cere si musacaua in meniu. Am tot auzit (de-a lungul timpului) ca muscaua e un fel de mancare care se face greu, care necesita mult timp etc. Mie nu mi se pare si o sa va dovedesc ca am dreptate. Ingrediente: - 1 kg cartofi - 1 kg carne tocata (de preferat amestec de porc si vita) - suc de rosii - sare, piper, marar (sau alta verdeata; merge chiar un pic de cimbru sau rozmarin), apa Mod de preparare: Intai ne ocupam de cartofi,...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Grozavaaaaaa, o sa mai fac chiar si cu felii de cartofi 1 kg cartofi 1/2 kg ciuperci brune Cam 1/2 cescuta de lapte pt piure 2 cepe rosii 1 morcov mic Ulei 3 lg bulion Nucsoara 1 lgt curcuma 1 lgt boia dulce 1/3 lgt curry O nuca de unt Patrunjel Marar Eu am folosit doar 4 cartofi medii aproximativ 1/2 kg dar au fost prea putini pt umplutura de ciuperci. Cartofii se fierb sau se coc, eu i-am copt in coaja pt ca sunt mai gustosi apoi i-am curatat si trecut prin presa cu unt, sare si lapte...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Reteta am gasit-o intr-una din carticelele "Practic in bucatarie",doar ca eu am renuntat la ciuperci.E o mancare delicioasa,usoara,foarte usor de facut si buna chiar si pentru copii.O reteta care va ramane pe lista preferintelor. Ingrediente: 1 piept pui 1 kg cartofi 2-3 linguri margarina 1 pahar lapte 1 ardei gras rosu 200 gr cascaval 1 ceapa Mod de preparare Se prepara din cartofi ,margarina si lapte piure-ul.Reteta aici:...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
se taie toate legumele rondele si se aseaza in 2 straturi. Ceapa taiata rondele, morcovii, apoi ardeii, rosiile, cartofii si orezul...apoi inca un strat la fel.se pune sare, piper, apa, pana sus si se fierbe pe foc 20 de minute, apoi la cuptor inca 30
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg cartofi 200g smantana 4 oua pentru sos ragu: 2 linguri de ulei 2 cepe 1 morcov mai mic 4 linguri pasta de rosii sau 1/4 l suc de rosii 500g carne macinata porc, vita, amestec sare, piper, busuioc, patrunjel verde, 2 foi de dafin pentru uns vasul: putin unt si 2-3 linguri pesme Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja cu o lingura de sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se lasa la racit, apoi se taie felii groase. Ceapa se taie marunt, morcovul se rade, ardeiul se taie ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pune cartofii la fiert, din acestia va trebui sa iasa un piure obisnuit, însa unul fara unt sau lapte. Între timp, caleste ceapa taiata marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare mai deschisa, atunci poti adauga doua linguri de bulion, sare si piper, dupa care se lasa la racit. Într-un vas înalt, pune-ti un strat de piure pe care sa îl uniformizati, adaugati compozitia si repetati procedura de dinainte cu piureul. Pe deasupra puteti rade cascaval, dar si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
...sau sarmale imprastiate cum spun piticii mei pt avem nevoie de: 1,5 kg varza murata 500g carne macinata de porc sau amestec porc-vita 2 cepe 100g orez 200ml smantana 200g carnati afumati, kaizer... sare, piper, cimbru, pasta de rosii sau boia, foi de dafin.,... Varza daca este prea acra sau sarata se spala si se stoarce bine in pumn apoi se toaca marunt. Intr-o cratita punem 3 linguri de ulei si calim varza, condimentam cu piper, foi de dafin,cimbru, boia sau pasta de rosii. La nevoie mai...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt.Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine.Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt.Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza.Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce fel de musaca va place? Retete-s multe si variate. Una care usor se face E-n pozele alaturate.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
...pentru ca la noi, zilele astea, gradina parca a explodat cu bunatati :)) ...printre care si cu mult-asteptatele vinete, pe care de-abia asteptam sa le degust, am purces in executarea unui delicios sufleu cu carne tocata si vinete, varianta de vara :P Varianta de iarna :P, o gasiti la finalul postarii... ...un sufleu proaspat, de vara, pe care vi-l recomand din toata inima (sa nu va cramponati de termenul de sufleu, prepararea lui nefiind atat de inspaimantatoare precum pare, veti vedea :D)...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se curata vinetele, se taie cuburi de 3 cm, se pun intr-o sita, se presara peste ele sare si se lasa sa zemuiasca 15 minute. Se clatesc bine sub jetul de apa rece, se scurg si se zvanta. Rosiile, oparite, se curata de pielita si se taie in 4. Se incinge uleiul intr-o cratita mai mare si se calesc circa 5 minute la foc potrivit vinetele, ceapa si usturoiul. Se gusta de sare si piper, se adauga ardeii, dovleceii, rosiile si zaharul, se dunstuiesc toate inca 5...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare, taiati in 4, ca pentru piure-ul de cartofi. Cand s-au fiert se strecoara de apa in care s-au fiert si se strivesc; se amesteca cu smantana, untul sau margarina, sare, piper (dupa gust). Intr-o tigaie sau cratita, se pun uleiul si ceapa taiata marunt, dupa care se adauga carnea tocata, boiaua dulce, sarea si piperul. Se ia de pe foc cand carnea este bine prajita. Intr-o tava dreptunghiulara, se pune un strat de cartofi piure, apoi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taie in rondele (ca la musaca), 200 g de carne tocata, 2 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
din data de 4 noiembrie incepe votarea la concursul http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=3 cine doreste sa ma sustina cu un vot ii multumesc din suflet! votati reteta Musaca de cartofi VOTATI AICI:
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... carnatii si morcovii, ca la musaca. Apoi presari cascavalul ramas si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iaurt : Spanac cu carne de miel : Turnulete-musaca cu vinete : Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com