Cauta in 21.294 retete
Legumele sunt ideale pentru musaca, iar musacaua din cartofi este excelenta ... post. Iata cum poti realiza o musaca delicioasa, numai din legume.Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea. Iata cum poti prepara o musaca delicioasa din cartofi si linte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie felii. Se fierbe lintea, se scurge si se piseaza în blender sau prin masina de tocat. Într-o tigaie se prajeste o ceapa cu putin ulei, se adauga lintea si se mai tine câteva minute pe foc. Se adauga sare si piper. Se unge o cratita cu uulei, se presara pesmet, se asaza un rând de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Se toarna o ceasca de apa în care s-a amestecat pasta de tomate si se pune la cuptor pâna când compozitia este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt si lapte) peste musaca. Presarati restul de branza, decorati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... e minunata si merge si la o musaca cu cartofi 2 vinete potrivite 2 dovlecei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Legumele sunt ideale pentru musaca, iar musacaua din cartofi este excelenta ... post. Iata cum poti realiza o musaca delicioasa, numai din legume. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trecut am mancat prima oara musaca de vinete si mi-a placut ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se curata cartofii si se taie rondele. Se prajesc în ulei, dar nu foarte mult. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit în ulei. Dupa ce prinde culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa 10- 15 minute pe foc, iar final se adauga rosiile date prin blender, usturoiul pasat, patrunjelul, sarea si piperul. Se mai lasa pe foc înca 5 minute. Într-o tava unsa cu ulei de masline se aseaza un rând de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se mai aseaza înca un rând de cartofi, altul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper apoi il turnam peste musaca. Dam musacaua la cuptor incins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt minunate, cu nelipsita branza bulgareasca, cu ardei capia dulci, cu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rupe conopida în buchetele, fara cotoare, se spala si se fierb pe jumatate în apa cu sare. Se scurg de apa. Carnea tocata se caleste cu o ceapa tocata marunt. Se adauga un praf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se asaza un rând de conopida, împartind astfel buchetele, încât stratul sa fie cât mai egal. Se pune un rând de carne apoi alt rând de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de unt. Se pune la cuptor. Când este gata se rastoarna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kg carne tocata vita 1 punga spaghetti 1 ceapa(eu am pus praz) 3-4 linguri sos de rosii 2 oua 1 legatura marar Mod de preparare Se fierbe apa cu sare si putin ulei apoi se pun spaghettele(uleiul are rolul d ea le ajuta sa nu se lipeasca unele de altele)Cand apa clocoteste se pun spaghettele si se lasa sa fiarba.Cand sunt gata se scot cu o paleta si se lasa deoparte Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pai da, pentru ca la mine e inca iarna si zapada multa, asa ca se cere si musacaua in meniu. Am tot auzit (de-a lungul timpului) ca muscaua e un fel de mancare care se face greu, care necesita mult timp etc. Mie nu mi se pare si o sa va dovedesc ca am dreptate. Ingrediente: - 1 kg cartofi - 1 kg carne tocata (de preferat amestec de porc si vita) - suc de rosii - sare, piper, marar (sau alta verdeata; merge chiar un pic de cimbru sau rozmarin), apa Mod de preparare: Intai ne ocupam de cartofi,...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Grozavaaaaaa, o sa mai fac chiar si cu felii de cartofi 1 kg cartofi 1/2 kg ciuperci brune Cam 1/2 cescuta de lapte pt piure 2 cepe rosii 1 morcov mic Ulei 3 lg bulion Nucsoara 1 lgt curcuma 1 lgt boia dulce 1/3 lgt curry O nuca de unt Patrunjel Marar Eu am folosit doar 4 cartofi medii aproximativ 1/2 kg dar au fost prea putini pt umplutura de ciuperci. Cartofii se fierb sau se coc, eu i-am copt in coaja pt ca sunt mai gustosi apoi i-am curatat si trecut prin presa cu unt, sare si lapte...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ora. Apoi se toarna peste musaca smantana amestecata bine cu faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata etalon a Bulgariei, Shopska , este asemanatoare cu salata greceasca si confundata uneori  chiar si de catre bulgari  cu o alta salata populara la sud de Dunare: Ovcharska (salata ciobanului). Spre deosebire de salata ciobanului, care contine oua fierte si sunca, Shopska se realizeaza doar din legume si branza. Shopska isi trage numele de la un grup etnic regional ( Shopi ), intins de la vest de Sofia si pana in Serbia, si scoate in evidenta calitatea legumelor bulgaresti si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 2 kg dovlecei 1 kg carne tocata 2 cepe 3 oua 4-5 linguri smantana 4-5 linguri sos rosii marar si patrunjel sare, piper cimbru Mod de preparare Curatam dovleceii de coaja si ii taiem felii nu foarte groase. Ii prajim usor in putin ulei si ii scoatem pe servetele absorbante. Tocam marunt ceapa si o calim in uleiul in care am prajit dovleceii. Adaugam sos de rosii si amestecam putin,. Adaugam carnea tocata. Lasam pe foc pana carnea incepe sa isi schimbe culoarea si se omogenizeaza...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... unul de carne inabusita. Peste musaca se adauga sucul de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro