Cauta in 68.045 retete
Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici. Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cit de dulce vreti sa fie compozitia), boabele de piper, mustar ,foile de dafin. Intr-un borcan de 800 gr. se pun in ordine aleatorie toate legumele, taiate in prealabil si varza tocata....
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu muraturi " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente necesare 4- 6 portii ? 40 minute, plus timpul pentru murare Ingrediente si cantitati: 1 conopida mare, 4-5 morcovi mici, 4-5 castraveti mici, 1 sfecla (sau o varz rosie mic), 2 mere acre mici, 2-3 dovlecei tineri, 500 g fasole pastai lunga, moarea din: 2 cani apa, 1 cana otet concentrat, 1 lingura zahar, usturoi, foi de dafin, dup gust, 2 linguri sare. Mod de preparare: 1. Toate legumele se spala. Conopida se desface buchetele, morcovii mici curcaci se taie in lungime, sfecla...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... " Reteta Culinara : Salata de cartofi si muraturi " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
gogonele verzi, morcovi, telina, ceapa, gogosari, varza alba, conopida, boabe de mustar, boabe de piper, sare, otet, miere de albine Mod de preparare: Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici. Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cat de dulce vreti sa fie compozitia),...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
INGREDIENTE: gogonele, castraveti, conopida, morcov, mere, pere, gutui, frunze de telina si radacina, hrean, seminte de marar, boabe de piper, frunze de visin, usturoi, apa, sare. PREPARARE: Se prepara saramura din apa si sare. Ca si cantitati se folosesc o lingura de sare neiodata, la un litru de apa. Legumele si fructele se spala. Gogonelele, [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Pregatirea muraturilor asortate este asemanatoare cu a patlagelelor verzi (gogonele) murate, cu ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... a da un gust mai placut muraturilor si pentru a ajuta la conservarea ... la mijlocul si la suprafata muraturilor. Borcanul se infunda si se ... in permanenta plin. Dupa acrire, muraturile se pun la rece, in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata gogonelele de seminte si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung, apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt, fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici. Intr-un vas, se fierb impreuna otet (1 l la 2 l de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cat de dulce vreti sa fie compozitia), boabele de piper, mustarul, foile de dafin. Intr-un borcan de 800 ml, se pun in ordine aleatorie toate legumele, taiate in prealabil si varza tocata....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: + click pentru marire 1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper Preparare: Se spala bine cartofii, se fierb in apa clocotita, se curata calzi, apoi se taie felii subtiri care se stropesc cu ulei. Pestisorii se tin in otet, apoi se scot si se taie in bucatele de aprox. 2 cm. Otetul in care au stat pestisorii se arunca. Cepele se taie marunt, apoi impreuna cu pestisorii se adauga...
Reţetă de pe www.crap.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Toate legumele se taie in bucati potrivite si se pun in bidon. Condimentele si mirodeniile se adauga si se amesteca bine cu celelalte ingrediente. Se fierbe apoi apa cu otet (4 l de apa la 2 l de otet), se adauga sare (25 g la 1 l de lichid) si se toarna peste legume. Se inchide bidonul. - Pentru un bidon de 5 kg: 2 kg castraveti, 1 varza potrivita, 1 conopida, 1 kg morcovi, 2 sfecle rosii potrivite, 2-3 bucati de hrean, un pumn de fasole verde, 250 g ardei iuti, frunze si radacina de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o oala mare, se pun la fiert 9 l de apa cu 1/2 kg sare si 1/2 l otet. Se asaza in borcane de sticla, de 5  6 l, bucati de varza rosie, bucati de conopida, alternand cu morcovi si telina taiate felii mai groase, gogonele si ardei lungi. Se infasoara borcanul cu o carpa groasa bine umezita si se toarna fierbinte solutia de apa cu sare si otet (daca este bine infasurat cu carpa uda, borcanul nu plesneste). Se pun deasupra cateva boabe de piper, cativa catei de usturoi, 2  3 frunze de...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... a da un gust mai placut muraturilor si pentru a ajuta la conservarea ... la mijlocul si la suprafata muraturilor. Borcanul se infunda si se ... in permanenta plin. Dupa acrire, muraturile se pun la rece, in ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se amesteca apa cu sarea si se fierbe cca 30 minute. Se trage vasul de pe foc si se adauga otetul. Se amesteca si se omogenizeaza solutia. Saramura fierbinte astfel pregatita, se toarna peste legumele puse in borcane sau putini. - 500 g sare, 250 ml otet, 10 l apa.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingredinte: Gogonele verzi, morcovi, telina, ceapa, gogosari, varza alba, conopida, boabe de mustar, boabe de piper, sare, otet, miere de albine Mod de preparare Se curata gogonelele de saminta si apoi se taie cubulete mici. Morcovii, ceapa si telina se taie pe lung apoi se taie rondele. Varza se toaca marunt fara a fi frecata cu sare. Conopida se rupe in bucati mai mici. Intr-un vas se fierb impreuna otet (1 kg. la 2kg de apa) cu sare, miere de albine (depinde de cit de dulce vreti sa fie ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... -o situatie bizara: fara mama, maestra muraturilor, fara Buni (e plecata in "concediu ... mine, am ales retete de muraturi simple, usor e facut si mai ... otet Sunteti pregatiti sa facem muraturi in 5 minute? Sortuletul? Checked! Borcane ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com