Cauta in 21.294 retete
1.Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,pana se obtine o bezea.Separat se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga si miezul de nuca prajit si maruntit,se amesteca pana la omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se unge o forma de tort ,cu diametrul de 26 cm,cu margine detasabila,se tapeaza cu hartie de copt,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
BLAT: separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile bine cu un praf de sare.Intr-o cratita punem zaharul si apa si lasam sa fiarba la foc mic,pana se topeste tot zaharul. Fierbinte il turnam peste albusuri,si mixam continuu.Cand am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile,esenta si uleiul.Amestecam faina cu cacaoa si o cernem deasupra. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza bine toata compozitia.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.Turnam aluatul,apoi il dam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... exotice de culoare rosie pentru ornare, marar. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de lamaie ,se sareaza si pipereaza dupa gust apoi se dau la rece cel putin o ora. 2.Legumele congelete se fierb 10 minute,in apa cu sare apoi se scurg bine. 3.Din fileurile de peste se fac corbete care se prind cu scobitori din bambus apoi sew umplu cu legume fierte si se aseaza unul langa altul,intr-o tavita.Se stropesc cu ulei apoi se toarna vinul alb sec,se pipereaza cu piper cu lamaie,se ung cu galbenusul de ou apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc.Se adauga si galbenusurile zdrobite,apoi faina cernuta si turnata in ploaie.Se tapeteaza o fotma cu margine detasabila cu hartie pentru copt,apoi se toarna aluatul care se da la copt ,la foc potrivit,cc.20 de minute.Se scoate blatul copt si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala in 3 parti. 2 Se da apa de sirop in cateva clocote ,impreuna cu zaharul,pana ce acesta se topeste apoi se da deoparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In fiecare an incerc sa fac ouale in alt mod, aici aveti toate modelele folosite de-a lungul timpului, urmatoarele modalitati de facut : in coji de ceapa cu frunze si flori proaspete sau fierte in foi de ceapa si cu hartie creponata, facebook Modalitati de ornare aici : http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2010/04/oute-de-paste.html?m=0
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... sau de zahar pudra pentru ornarea torturilor si prajiturilor, insa niciodata ... imbracarea torturilor cat si pentru modelarea figurinelor de tot felul. Se ... colorat, puteti incepe sa il modelati cum doriti, la fel ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O frumoasa surpriza din partea sotului pentru sotia sa;mi-a placut cat s-a straduit acest domn si a vrut anume acest model pentru aniversarea sotiei.A avut 1,6 kg-blat alb si mousse de ciocolata alba cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... , mai ales ca sigur preiei modelul mamei tale si ii "obligi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de copt, pe care se traseaza modelul dorit. Eu am folosit ... am asezat foaia deasupra covorasului, modelul fiind usor de observat prin ... , deci este de preferat ca modelul decoratiunilor sa nu se extinda ... tavii de tort, astfel incat modelul sa fie bine incadrat in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosit o papusa in locul uneia modelate(si va rog faceti abstractie ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... si partea din fata am modelat-o putin ca sa semene a suzeta ... petale,apoi pentru maner am modelat din aluat dupa cum se ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... De origine siciliana, gnocchetti sunt modelul redus al adevaratelor gnocchi. In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de curenti pentru 30 minute * modelam dupa cum ne place. Mie ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
un alt eveniment ,o alta provocare,un alt design. ma refer la aceasta dantelarie in pepene galben,am facut de prima data acest model si sunt incantata de rezultat. platouri cu fructe feliate tepuse cu struguri si fructe decupate si acesta e un alt model de cos,am vazut poza pe net si mi-a placut tare mult. Casa de piatra Cristi & Bianca
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Astazi am facut un tort de mot delicat si finut pentru Delia,tot in stilul celuilalt tort de mot,numai ca am adaugat si cate ceva specific fetitelor(cosmetice,bijuterii).Dupa cum se vede am incercat placuta cu numele dupa modelul celor facute de Viorica Dinu,insa nu se compara cu ce face dansa(dar a fost distractiv sa o fac!).Parintilor le-a placut foarte mult tortul si asta ma bucura nespus.Si la acest tort am folosit blat de amandina si crema de iaurt cu piersici. La multi...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Mamica micutei Sabina a dorit pentru botez acest tort,folosind ca model unul realizat de Lissa,pe care l-a admirat cu ceva timp in urma.Mi-a placut cum a iesit pana la urma,foarte dragut si finut.A avut blat de cacao,crema de iaurt cu visine si crema de ciocolata cu visine-5,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... (asa ca faceti abstractie de model :P) si tot ea a ros apoi ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... un model frumos de aperitiv . am vazut o poza pe facebook mai ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... trei mari directii de design: modelul german , care e un pic mai ... are un profil mai drept modelul japonez , care e mai aproapiat de ... francez modelului japonez i se spune gyuto care inseamna chiar cutit pentru ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com