Cauta in 21.294 retete
Se amesteca oul cu zaharul si praful de scortisoara, dupa care toate acestea se bat cu telul. Se înmoaie feliile de pâine în amestecul obtinut, iar apoi se coc într-o tigaie în care a fost încins putin unt. Pâinea trebuie tinuta câte doua minute pe fiecare parte, cu un capac pus pe tigaie. O felie de pâine se pune pe farfurie si se acopera cu jumatate din fructele folosite, dupa ce acestea au fost taia în bucatele. Deasupra se pune cea de-a doua felie de pâine, care se acopera cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 cesti malai, 1 ceasca faina alba, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, 1 sifon, un varf de cutit bicarbonat, ulei si faina pentru forma, zahar pudra vanilat Mod de preparare: Se pune intr-un castron malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul. Se amesteca cu lingura, adaugind cite putin sifon. Dupa ce s-a pus tot sifonul, se lasa 10-15 minute, apoi se amesteca din nou si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu faina. Se da la cuptor, la foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cum este duminica, o noua reteta de paine.De data aceasta este o reteta de paine mexicana, dintr-o serie de reviste mexicane de aluaturi, fuarte bune cand deschizi nu stii care dintre ele s-a le prepari.Reteta asta am facur-o de mai multe ori este simpla de facut si se mananca foarte repede. Como es domingo, una nueva receta de pan. Esta vez es una receta de Mejico, ai una serie de revistas con panes y he elejido esta, bueno la verdad es que la hago muy a menudo, es muy sencilla de hacer, y a...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
100g zahar, 100g unt proaspat, 1 ou, 2-3 linguri smantana-crema, 1/2 lingurita bicarbonat, vanilie, 1 kg visine, faina cat cuprinde, zahar pudra vanilat Mod de preparare: Se freaca zaharul cu untul si vanilia taiata marunt. Se adauga smantana si untul amestecand bine, apoi bicarbonatul. Se framinta cu faina astfel ca sa se obtina o coca potrivit de tare. Se intinde o foaie groasa de un deget si se asaza in tava de copt. Se da la cuptor lasind pana se albeste coca. Se scoate incet tava la gura...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Nu sunt poet, dar sa stii ca scriu gustos uite: Placinte cu carne in aluat pufos! INGREDIENTE pentru foaia pufoasa 500 g faina 260 ml lapte 30 g drojdie proaspata 50 g unt la temp camerei 2 linguri zahar 1 ou + 1 albus 1 praf de sare ingrediente pentru umplutura 100 gr carne tocata [&] Post-ul PLACINTE PUFOASE CU CARNE DE PUI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Deja imi este dor de vara, Vremea rea ma pune pe butuci, Imi mai indulcesc starea amara Cu briose cu dovleac si nuci. INGREDIENTE pentru briose pufoase 2 oua 75 gr faina 4 linguri ulei de cocos 4 linguri de zahar 200 gr piure de dovleac 3 linguri nuci macinate 1/2 lingurita scortisoara macinata 1/2 [&] Post-ul BRIOSE PUFOASE CU PIURE DE DOVLEAC SI NUCI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Nu sunt clatite cu Ciuc Gen mai pap una si ma duc, Dar sunt cu bere rece Nu ma satur nici cu zece! INGREDIENTE 400 ml bere 200 gr faina 2 oua mai mari o lingura miere PLAN DE LUCRU clatite cu bere se bat ouale intr-un bol si se adauga berea (cu cat mai [&] Post-ul CLATITE CU BERE FOARTE PUFOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente aluat : 700 g faina alba 25 g drojdie proaspata 400 ml apa 1 lingura zahar Sare 3 linguri ulei de masline + 300 g sunca feliata Cca. 300 g cascaval 1 ou batut Mix de seminte Mod de preparare: Intr-un bol amestecam 250 ml apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasam deoparte 10 minute Intr-un bol cernem faina, adaugam amestecul de drojdie, uleiul de masline, sarea si restul de apa. Framantam un aluat omogen, elastic pe care il lasam la dospit pentru o ora. Intre timp taiem cascavalul...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Ca si Creanga cel hazliu Am amintiri din copilarie Numai ca eu nu le scriu Ti le prezint in farfurie. INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 250 ml lapte 7 gr drojdie uscata (1 pliculet) 2 linguri zahar 2 oua 40 ml ulei pentru uns deasupra am folosit un galbenus de ou, apoi am presarat [&] Post-ul BATOANE PUFOASE ,,AMINTIRI DIN COPILARIE" apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
250 gr. faina, 50 gr. de unt, 100 gr. zahar, 1 galbenus, 1 ou intreg, 1/2 l lapte, o lingurita drojdie, un varf de cutit de sare, 2 lingurite esenta de vanilie sau de rom, zahar tos Mod de preparare: Se incalzeste putin laptele, se ia vasul la o parte, se pune drojdia de bere sa se dezlege, apoi untul topit. Se pune faina in castron, si in mijloc se pune zaharul, sarea, galbenusul, oul intreg si esenta. Se framinta aluatul pana este potrivit de moale, se acopera cu un prosop si se lasa sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 300 ml apa 400 g faina 650 180 g gris 15 g drojdie proaspata 1 lingurita de sare 2 linguri de ulei de maslina 1 ou 1 lingurita de otet 2 linguri de lapte praf Mod de preparare: Dragelor, eupun toate ingredientele in masina de paine si setez functia de paine alba, de 1 kg, bine rumenita. Sa va explic cele 4 secrete ale acetei paini: 1. oul , leaga 2. uleiu l, da savoare si fragezeste 3. grisul , da acel surplus de gluten, de care are nevoie painea (adica capacitate de absorbtie a...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Aceasta paine e pufoasa ca un cozonac Priviti pozele& cat o mie de cuvinte fac!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
90 gr.unt, 6 oua, 175 gr. zahar,150 gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra Mod de preparare: Se tapeteaza o tava cu hartie speciala pentru copt. Se topeste untul in bain-marie, apoi se lasa putin sa se raceasca. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma galbenusurile impreuna cu 4 linguri de apa calda si cu jumatate din cantitatea de zahar. Se bat spuma albusurile cu restul de zahar, apoi se incorporeaza frisca in amestecul de galgenusuri. Se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ce spun acum ramane batut in cuie: Prajitura cu visine si ciocolata amaruie! Unii deja au exclamat: ,,Doamne, ce zevzec!" De fapt, incercam sa fac un banc sec. INGREDIENTE pentru o tava 35
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ciocolata alba o transformati in sos Presarati din belsug nuca de cocos 100 grame, ca sa fiu precis Imediat e gata desertul de vis.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
2 1/2 pahare de faina, 3 galbenusuri, 1 lingura zahar, 2 linguri coniac sau rom, 1 lingura smantana, 1/4 lingurita sare, 1/2 pahar lapte, 1/4 kg grasime pentru prajit Mod de preparare: Se amesteca lapte, smantana, galbenusuri, zahar pudra si sare, se adauga coniac sau rom si turnind treptat faina, se framinta cu mina un aluat putin mai moale decit cel de taitei. In loc de lapte si smantana se pot pune 2 linguri unt. Se intinde o foaie subtire ca pentru taitei, se taie fisii late de 4 cm si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se unge cu unt o forma de tort (preferabil detasabila) si se tine 10 minute la frigider. Apoi se tapeteaza cu o lingura de faina amestecata cu o lingura de zahar. Se scutura si se presara (pe fund) jumatate din stifturile de migdale. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron, se amesteca untul cu zaharul pana ce se face crema. Apoi, se adauga ouale unul cate unul (asteptand cu urmatorul ou, pana ce crema devine omogena si neteda). Se cerne deasupra faina, impreuna cu amidonul si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se toarna in catron omogenizindu-se bine, se adauga vegeta, bicarbonatul si se da la frigider cel putin o ora sa aibe temperatura de 5-7 grade Celsius. Tot secretul este ca aceasta compozitie sa fie cit mai rece si inainte de a tavali carnea sau fileul de peste prin compozitie sa nu se uite sa se omogenizeze bine compozitia. Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Minciunelele se servesc reci, iar alaturi de ele poate fi servit si diferite sosuri sau dulceturi.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro